Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ

Δύο εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην πλατεία Αναλήψεως. Η μια ήταν 'αγώνας δρόμου' που προετοίμασε και οργάνωσε ο αθλητικός οργανισμός του δήμου και η άλλη ήταν η εκδήλωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου.
Και οι δύο εκδηλώσεις ήταν επιτυχείς. Στον αγώνα δρόμου συμμετείχαν πολλά παιδιά και αρκετοί μεγάλοι. Ο δήμος απένειμε αναμνηστικά μετάλλια.
Στις ομλίες που ακολούθησαν ο δήμαρχος ανακοίνωσε την έναρξη των διαδικασιών της κατασκευής του Γ' Λυκείου στις 22 Μαρτίου.
Στην άλλη εκδήλωση υπήρξε σημαντική συμμετοχή απο γονείς, δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, μαθητές.
Στην ομιλία τους τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης ακούγοντας την δήλωση του δημάρχου, στην απέναντι πλευρά της πλατείας αμφισβήτησαν ευθέως την αναγγελία, ευχήθηκαν όμως γρήγορα ο δήμος να προχωρήσει τις διαδικασίες στη πραγματικότητα.
Σημείωσαν δε ότι δεν υπήρξε καμιά ενημέρωση προς το Δ.Σ. της Ένωσης για την όποια εξέλιξη και άφησαν να εννοηθεί ότι η δήλωση του δημάρχου εντάσσεται στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου. Ζήτησαν δε από τη διοίκηση του δήμου να συνεργάζεται με την Ένωση και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...