Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και ο γραμματέας της, βουλευτής Α΄ Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, καλούν τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη σε συνάντηση – συζήτηση με θέμα:



«Την πορεία και το μέλλον της Αυτοδιοίκησης στη νέα εποχή»


-Η συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα γίνει τη Δευτέρα, στις 22 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης (αίθουσα αμφιθεάτρου), από τις 17:00 έως 22:00.


-Η συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος θα γίνει στις 24 Μαρτίου, στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα από τις 17:00 έως 22:00.


Η Νέα Δημοκρατία και τα αυτοδιοικητικά στελέχη δίνουν δυναμικά το παρόν στις προκλήσεις της νέας εποχής, γιατί στην περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που διανύουμε, απαιτείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η εγρήγορση και η κινητοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων.


Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο πλησιέστερος προς τους πολίτες θεσμός, καλείται να διαδραματίσει νέο ου-σιαστικό ρόλο ενταγμένο στη νέα πραγματικότητα.


-Καλείται να προσκαλέσει τους ενεργούς πολίτες, να ενεργοποιήσει τις τοπικές δημιουργικές δυνάμεις και να εκφράσει την αλληλεγγύη της κοινωνίας στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.


-Καλείται να αποτελέσει, με ουσιαστική αποκέντρωση, με ανεξαρτησία πόρων, με ευέλικτη και λειτουργι-κή διοίκηση, τον κύριο πυλώνα μιας ευημερούσας κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...