Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

20 AΠΡΙΛΙΟΥ Ο ''ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ''

Στις 20 Απριλίου ορίστηκε η ημερομηνία παρουσίασης του προγράμματος ''Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ'' στο υπουργικό συμβούλιο. Ο κ. Ραγκούσης θα παρουσιάσει το σύνολο του νομοσχεδίου στον Πρωθυπουργό και στους υπουργούς κι εκεί θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις αν και εφ' όσον υπάρξουν μεταβολές επ' αυτού.
Οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι καμιά μεταβολή να μην γίνει επι της εισηγήσεως αφού ο κ. Ραγκούσης έχει πάρει την ομοφωνία απο τους βουλευτές της Β' Αθηνών και Α και Β Πειραιά.
Να θυμίσουμε ότι υπήρξε σύσκεψη των βουλευτών της Β' Αθηνών πριν αρκετές ημέρς (πριν το Πασχα) και στην τρέχουσα εβδομάδα υπήρξε όμοια συνάντηση με τους βουλευτές της περιφέρειας του Πειραιά.
Θυμίζουμε, επίσης, ότι οι πληροφορίες του 'Περιηγητή' φέρουν τον δήμο Βριλησσίων μόνο του ενώ δημοσιεύματα μόλις πριν λίγες ημέρες έφερναν τον δήμο Βριλησσίων με τις Πεντέλες και τα Μελίσσια ή μόνο με τα Μελίσσια.
Το τελευταίο ο 'Περιηγητής' δεν το διαταύρωσε σε κανένα επίπεδο. Επιμένουμε, λοιπόν, στη δική μας πληροφόρηση όπου τον δήμο Βριλησσίων φέρνουν να παραμένει μόνος του και πάντα 'Καλλικρατικός''. Τονίζουμε αυτό διότι υπάρχει εντύπωση ότι αν ένας δήμος δεν συνενωθεί με κάποιον άλλο δεν θα άνήκει στο νέο νόμο και θα λειτουργεί όπως σήμερα. Είτε ένας δήμος συνενωθεί με άλλο είτε όχι ο χαρακτηρισμός και η λειτουργία του θα ορίζεται από τον νέο νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...