Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

απο το parapolitiki.com

H συζήτηση για τους ΟΤΑ έχει ανοίξει για τα καλά κι αν κρίνουμε από τα σχόλια σας ενδιαφέρει και πάρα πολλούς.

Μας στέλνετε αρκετά e-mails από όλη την Ελλάδα σχετικά με το θέμα και ουσιαστικά μας επιβεβαιώνετε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ως εικόνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν στέρηση μόνο από τις πόλεις την αντίστοιχη ανάπτυξη αλλά δημιούργησε και μια σειρά ζημιογόνων δημοτικών επιχειρήσεων τις οποίες ο Καλλικράτης καταργεί.
Αν κάποιος ερευνήσει όλες αυτές τις υποθέσεις διαφθοράς, θα διαπιστώσει ότι ακόμα και στις τοπικές κοινωνίες οι υπόγειες διαδρομές δημοτικού χρήματος μεταξύ ΜΜΕ και εξουσίας είναι θλιβερή πραγματικότητα.
Μαθαίνουμε ότι στις περισσότερες πόλεις έχουν δημιουργηθεί έντυπα που εξασφαλίζουν την επιβίωση τους από τις δημοτικές διαφημίσεις ενώ αντίστοιχες πρακτικές ακολουθούν και ορισμένες επιχειρήσεις έκδοσης λευκωμάτων και βιβλίων οι οποίες "παράγουν" ένα βιβλίο σε 2.000 αντίτυπα από τα οποία ο αντίστοιχος Δήμος αγοράζει τα 1.700 και τα διανέμει δωρεάν...


Ελλάς το μεγαλείο σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...