Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΑΥΡΙΟ ΚΕΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ-ΥΠΕΧΩΔΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ Ο ΔΗΜΟΣ. ΝΕΑ ''ΠΑΤΑΤΑ'' ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!

Αύριο δικάζεται προσφυγή δημοτών εναντίον του ΥΠΕΧΩΔΕ και κατά της απόφασής του να αναστείλει την έκδοση οικοδομικών αδειών στα Βριλήσσια. Ο Δήμος παρίσταται στο δικατήριο δια δικηγόρου.
Η υπόθεση ήταν άγνωστη στο δημοτικό συμβούλιο. Η διοίκηση του Δήμου δεν ενημέρωσε κανένα για την υπόθεση αυτή. Όλα εν κρυπτώ όπως έχουμε γράψει και επι πολλές φορές.
Αν δικαιωθούν οι δημότες τελικά ανατρέπονται όλα τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την αναθεώρηση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου και ό,τι έχει σχέση με την αναστολή των οικοδομικών αδειών και τις συνέπειες.
Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι η διοίκηση αποδεικνύει ακόμη μια φορά ότι έχει κάνει τη λειτουργία του δήμου ιδιωτικό μαγαζάκι. Σημαντικά θέματα αποκρίπτονται απο το δημοτικό συμβούλιο. Λειτουργεί η σημερινή διοίκηση ''κεκλεισμένων των θυρών'' νομίζοντας ότι αυτό είναι και το πρέπον. Καμιά ευαισθησία και δημοκρατικότητα. Πίσω απο τις κελιστές πόρτες και ό,τι βγεί με ανθρώπους που ενώ δεν έχουν την αρμοδιότητα την αποκτούν.
Επι τέλους οι δημοτικοί σύμβουλοι τι κάνουν και κυρίως της συμπολιτεύσεως; Ο σκοπός είναι να συμμετέχουν απλά στα δημοτικά συμβούλια και να συμφωνούν με τη διοίκηση κι αν δεν γίνει αυτό θα χαρακτηριστούν ''αντάρτες''; Δεν είναι αντάρτικο η διαχείριση των δημοσίων πραγμάτων ο τρόπος που λειτουργεί ο δήμος; Πώς θα ζητήσουν την ψήφο του δημότη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές; Με το ''yes man?''.
Το ως άνω δημοσίευμα είναι πληροφορία απο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε περί αυτού.
Ωστόσο όμως δημοσιεύουμε όλα αυτά που μας ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος και θα επανέλθουμε στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...