Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ''ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ''

Σήμερα στις μια το μεσημέρι θα συνέλθει το υπουργικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τον ''Καλλικράτη''. Ήδη ο Πρωθυπουργός χθες στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο σημερινό θέμα συζήτησης.

Το έκανε για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί πράγματιο πρόκειται για μια σπουδαία μεταρρύθμιση, που κύριο στόχο έχει την εξυγίανση των οικονομικών της χώρας σ' αυτή ακριβώς την συγκυρία. Θα δοθεί κι ένα μήνυμα στα στελέχη του ΔΝΤ, τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται εδώ ότι η κυβέρνηση προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς στα πλαίσια του προγράμματος σταθερότητας. Δεύτερον γιατί ο Πρωθυπουργός έχει εντοπίσει, γνωρίζει ότι υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις απο μερίδα βουλευτών, οι οποίοι φαίνονται να αντιλαμβάνονται διαφορετικά τον ''Καλλικράτη''.
Όπως κι αν έχει το ζήτημα, σήμερα ανακοινώνεται ιδιαίτερα το χωροταξικό, στο οποίο όλοι οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν σταθεί με μεγάλο ενδιαφέρον, έτοιμοι ακόμη και να αντιδράσουν με κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...