Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'' ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Οι διαχειριστές των ιστοσελίδων του ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ νοιώθουμε την υποχρέωση να στείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που ενημερώνονται απο τις ιστοσελίδς του ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ και το ραδιόφωνό του. Η επισκεψιμότητα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Χθες ξεπεράσαμε τα 150 άτομα (177 για την ακρίβεια)! Για μια δουλειά που έχει μόλις ένα χρόνο ύπαρξης στο διαδίκτυο είναι για μας τιμή και δίνουμε μεγάλη αξία. Είναι η μόνο ανταμοιβή απ' αυτή τη δουλειά, που γίνεται με μεράκι και αγάπη με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα.
Βάζουμε υψηλότερους στόχους, δεν σταματάμε. Συνεχίζουμε με περισσότερη δυναμική γιατί μας την δώσατε εσείς. Θα δώσουμε ακόμη καλύτερα πράγματα σε σας. Θα είμαστε εδώ, στηρίζοντας τη διαφάνεια και την αλήθεια, την πραγματική ενημέρωση και όχι στην κατευθυνόμενη.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...