Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Απριλίου και ώρα 21:00 συναυλία μνήμης για τον αξέχαστο Γρηγόρη Μπιθικώτση.



Πέντε χρόνια μετά την απώλεια του μεγάλου ερμηνευτή και δημότη Χαλανδρίου, η Ρωμιοσύνη συνεχίζει να τραγουδά, σε μια δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα μας.


Αναφερόμενος στην εκδήλωση μνήμης για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος σημείωσε τα εξής:


«Αυτή τη δύσκολη εποχή, όλοι ψάχνουμε κάπου να ακουμπήσουμε. Να πάρουμε κουράγιο. Να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματά μας. Να σιγοτραγουδήσουμε έναν ρυθμό από τα όνειρά μας. Εμείς στο Χαλάνδρι αποφασίσαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του μεγάλου δημιουργού Γρηγόρη Μπιθικώτση, που εκτός από μεγάλος Έλληνας ήταν και ενεργός πολίτης του δήμου μας. Τα τραγούδια του εξάλλου, όπως και τα νοήματά τους, είναι διαχρονικά, είναι ζωντανά, είναι επίκαιρα. Γι’ αυτό και τόσο σημαντικοί άνθρωποι δεν φεύγουν ουσιαστικά ποτέ από κοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...