Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

META ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Aνοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τη δημαρχία στον Πειραιά αφήνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης, Βασίλης Μιχαλολιάκος.



«Δεν είπα πως θα τεθώ επικεφαλής του Δήμου Πειραιά. Δεν το αποκλείω, αλλά δεν το έχω πει», τόνισε χθες ο κ. Μιχαλολιάκος.


Παράλληλα, σημείωσε πως η «γαλάζια» παράταξη θα ανακοινώσει «πακέτο» όλα τα ονόματα των υποψηφίων, αποκάλυψε πως πρόσφατα είχε συνάντηση με τον Νικήτα Κακλαμάνη (τον χαρακτήρισε επίλεκτο μέλος του κόμματος), είπε πως θα πραγματοποιηθεί αυτοδιοικητικό συνέδριο και έκλεισε κάθε πρόωρη συζήτηση για την ονοματολογία.


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο υποψήφιος που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία για τον Πειραιά να μην είναι, όπως επισήμανε, με τη σκληρή έννοια κομματάνθρωπος. «Η Νέα Δημοκρατία θα υποστηρίξει μια προσωπικότητα με ισχυρή διεισδυτικότητα που θα υπερβαίνει το κόμμα και θα αγκαλιάζει ολόκληρο τον Πειραιά», είπε ο υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης, πραγματοποιώντας, ταυτόχρονα, ειδική αναφορά στο ήθος που θα έχει ο υποψήφιος, το οποίο ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει «καμία σκιά». Με το βλέμμα, δε, στραμμένο στον προσεχή Νοέμβριο, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε: «Η πρόκληση για πολιτική αναμέτρηση θα είναι δεδομένη στις 13 περιφέρειες, την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και ένα μικρό αριθμό άλλων δήμων».


Στο μεταξύ, παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση των «γαλάζιων» χρισμάτων δεν πρόκειται ν’ ανοίξει πριν σβήσουν τα «φώτα» του 8ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος, η «παρέλαση» των ονομάτων για τους μεγάλους δήμους, αλλά και για τις περιφέρειες συνεχίζεται.


Στον Πειραιά και στον απόηχο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Μαντούβαλου, έχουν ακουστεί, εκτός του ονόματος του Βασίλη Μιχαλολιάκου, αυτά των Παναγιώτη Μελά και Γιώργου Κασιμάτη. Στη Θεσσαλονίκη (όπου ήδη ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έχει χαρακτηρίσει αυτονόητη την κάθοδό του) έχουν ακουστεί τα ονόματα των βουλευτών Κώστα Γκιουλέκα και Σταύρου Καλαφάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...