Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Αναδιοργανώνεται η αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου. Άνοιξε ο διάλογος μεταξύ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης. Όπως διαβάζουμε σε τοπικές ιστοσελίδς αλλά και απο το ρεπορτάζ μαθαίνουμε ότι ο επι κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λώλας άνοιξε τον διάλογο της εύρεσης υποψηφίου για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Αργά, μεν αλλά έστω και τώρα υπήρξε ο πρώτος διάλογος και υπό την πίεση των πολλών ο κ. Λώλας δήλωσε ότι θα αποχωρήσει απο την υποψηφιότητα και δεν θα συμμετέχει ο΄πυτε ως δημοτικός σύμβουλος αν υπάρξει αμφισβήτηση έστω και από ένα!! Η απάντηση ήλθε άμεσα, υπάρχει αμφισβήτηση. Έτσι άνοιξε ο διάλογος να βρεθεί ο επόμενος υποψήφιος αν και δύο τουλάχιστον άνοιξαν το παιχνίδι προβάλλοντας εαυτούς και ενέργειες.
Εμείς εκτιμούμε ότι θα είναι μια δύσκολη διαδικασία επιλογής υποψηφίου. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι λόγω της δυσκολίας δεν αποκλείεται να παρέμβει εμμέσως ή αμέσως θα παρέμβει το κόμμα, μήπως και υπάρξει ενιαία υποψηφιότητα.
Από την μια πλευρά, λοιπόν, όλοι οι υποψήφιοι επικαλούνται και δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν τις παρεμβάσεις των κομμάτων, απο την άλλη ζητούν την βοήθειά του!!
Το ασυμβίβαστο αυτό λίγοι θα το μάθουν γιατί με τεχνικό τρόπο οι υποψήφιοι θα το καλύψουν και θα προσπαθηήσουν να το περάσουν στην κοινωνία με το σύνθημα: οι κοινωνίες ελεύθερες να αποφασίσουν!!
Τα υπόγεια ρεύματα θα λειτουργήσουν και μπάλι, όμως τώρα ο λαός έχει ξυπνήσει και αμφισβτεί ακόμα και την αλήθεια.
Έχουμε δρόμο πολύ ακόμα. Θα δούμε πολλά θα ακούσουμε περισσότερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...