Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Η ΝΔ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΝ ΄΄ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ΄΄. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

Στη συνδιάσκεψη της ΝΔ χθες ο Αντώνης Σαμαράς απέρριψε τον ''Καλλικράτη'' λέγοντας ότι το υπουργείο λειτούργησε με σκοπιμότητες και αναφέρθηκε στην περίπτωση της χωροταξίας πολλών δήμων με το σχέδιο 'Καλλικράτης' και για παράδειγμα έδωσε στο δήμο Θεσσαλονίκης όπου δεν τηρήθηκε το κριτήριο του πληθυσμού των 25000 κατοίκων.



Είπε, επίσης, ότι η μεταφορά πόρων έτσι όπως αναφέρεται στο ν/σ είναι ένα άθροισμα άλλων επιχορηγήσεων ενώ ταυτόχρονα είπε ότι δεν υπήρξε κοστολόγηση των αρμοδιοτήτων έτσι όπως είχε συμφωνήσει με τα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Για τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε ότι θα συσταθεί επιτροπή αξιολόγησης των στελεχών που επιθυμούν να συμμετέχουν στις ερχόμενες εκλογές της ΤΑ. Όλοι, είπε, θα αξιολογηθούν. Η ΝΔ έχει πολλά στελέχη που επιθυμούν να συμμετέχεουν στις εκλογές και η ΝΔ με την επιτροπή αυτή θα αξιολογήσει τα στελέχη για να αποδόσει την αντίστοιχη στήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...