Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ

Είχαμε πολλές φορές αναφέρει ότι θέσεις ευθύνης κατείχαν και κατέχουν άνθρωποι ανίκανοι, άσχετοι, αδύναμοι. Τώρα μαθαίνουμε κάτι περισσότερο, ότι πολλοί εξ αυτών και υπο την ανοχή των ανθρώπων με μεγαλύτερες ευθύνες ήταν και επίσημα μιζαδόροι. Φτάσαμε να ακούμε και με κυνικό τρόπο ότι ο κ. Μαντέλης εισέπραξε χρήματα, είχαν καταθέσει κάποιοι ''άγνωστοι'', χρήματα στο λογαριασμό του. Και δεν αναρρωτήθηκε ο κ. Μαντέλης ποιός ήταν ο καταθέτης!!! Πίσω απ' αυτά βρέθηκε η Ζήμενς.

Ο κυνικός και ψυχρός τρόπος του κ. Μαντέλη εξηγείται. Είμαστε ένα κράτος που έχουμε επισημοποιήσει τη μίζα, που κάποιοι θεσμοθέτησαν τη μίζα, το θεωρούθσαν νόμιμο και ηθικό. Ιδού, αγαπητοί φίλοι, άνθρωποι της εξουσίας που τους έσπρωξε το σύστημα να καταλάβουν αυτές τις θέσεις έχουμε το θράσος να το ομολογούν που(;) μέσα στην ίδια την έδρα της δημοκρατίας, στη Βουλή. Και οι σημερινοί βουλευτές να μένουν(;) άφωνοι. Ο δε κ. Μαντέλης αφού εξετέλεσε το καθήκον του να καταθέσει πήρε το αεροπλάνο να πάει στη δουλειά του!!!!!
Το σύστημα ωθεί ακόμη και στην πρωθυπουργική καρέκλα αγράμματους, άσχετους και μηδενικής αξίας ανθρώπους που ούτε Ελληνικά δεν γνωρίζουν!!! Κι αυτοί μιλούσαν και μιλούν για πρόοδο της χώρας, ''για την Ελλάδα του μέλλοντος''. Πόσες φορές δεν το ακούσαμε αυτό!!! Ιδού το μέλλον!!!
Κρυμένοι όλοι τους πίσω απο τη βουλευτική ασυλία χειρίζονται τα χρήματα του λαού όπως εκείνοι νομίζουν για να αποδειχθεί εκ των υστέρων ότι ήταν κλέφτες, απατεώνες. Όμως το σ΄συτηαμ τους καλύπτει.
Την μια ο ''Ρόκος'' την άλλη ο ''φλόκος'' την πάρα άλλη ''ρόκος 1'' και άλλα. Και όλα αυτά δεν γίνονταν μακριά απο το γραφείο των πρωθυπουργών που πέρασαν την τελευτάι 30 ετία. Στο διπλανό γραφείο!!!!!!
Η ίδια κατάσταση η ίδια εικόνα σε όλη τη δημόσια διοίκηση. Κράτος, οργανισμοί, ΔΕΚΟ, τοπική αυτοδιοίκηση!!! Είπα τοπική αυτοδιοίκηση (!!!!) εκεί να δείτε τι γίνεται.... Ο βούρκος και η ασυδοσία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...