Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Η ΝΤΟΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Όπως επισημάναμε και γράψαμε σ' αυτές τις στήλες η κ. Μπακογιάννη έφυγε σ' αυτή τη συγκυρία με απόλυτο σκοπό και συγκεκριμένη στόχευση. Ήθελε χρόνο, ήθελε να έχει χρόνο να εκμετταλευθεί σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα πολλές εφημερίδες αναφέρονται στους σκοπούς αυτούς και μάλιστα αναφέρουν ότι έντεκα στελέχη, βουλευτές της ΝΔ είναι ετοιμοι να αποχωρήσουν απο τη ΝΔ.

Είναι γνωστά ονόματα που στήριξαν την κ. Μπακογιάννη, ανοιχτά και έντονα στην αναμέτρηση με τον κ. Σαμαρά. ΄Τα στελέχη αυτά έχουν ισχυρούς αντιπάλους στις περιφέρειές τους που πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά. Κινούμενοι κάτω απο τη λογική κατά πόσο έχουν κάποια διαδρομή με τον Σαμαρά κρίνουν ότι η μετακίνησή τους προς την κ. Μπακογιάννη θα έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν.
Εμείς όμως εκτιμούμε ότι η κ. Μπακογιάννη θα παίξει σημαντικό ρόλο και στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ίσως πολλοί απ' αυτά τα στελέχη να συμμετ΄χεουν και ως υποψήφιοι σε περιφέρειες αν η κ. Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος πριν τις δημοτικές εκλογές.
Από την άλλη, βέβαια, θα ήθελε να έχει τουλάχιστον δέκα βουλευτές δικοί της στη Βουλή ώστε να μπορεί επίσημα να εκπροσωπηθεί η κίνηση αυτή.
Επιμένουμε πάντως ότι η κ. Μπακογιάννη θα είναι έντονα παρούσα στις δημοτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...