Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ!! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Τα αδίστακτα κέντρα αποφάσεων στον πλανήτη, οι κερδοσκόποι και οι διακινητές του μαύρου χρήματος αποφάσισαν να γίνει η χώρα πειραματόζωο και ταυτόχρονα να ξεπουληθεί με τη σύμφωνο γνώμη των πολιτικών.

Φήμες (εκεί που υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά) φέρνουν τη χώρα μας να μεταβαίνει σε καθεστώς με διπλό σύστημα σε νόμισμα. Οι συναλλαγές θα γίνονται με δύο νομίσματα, το ευρώ, ως επίσημο νόμισμα και για συναλλαγές με την υπόλοιπη Ευρώπη και όλο τον κόσμο και άλλο νόμισμα για τις εσωτερικές συναλλαγές (το όνομα δεν είναι γνωστό, ας πούμε ευρωδραχμή). Η ίσοτιμία και πάλι δεν είναι γνωστή, υπάρχουν, όμως εκτιμήσεις που την φέρνουν στο 30-40% του ευρώ. Είναι προφανές ότι θα αποτελεί το πληθωριστικό νόμισμα όπου εμείς οι ηλίθιοι της Ευρώπης, θα τα βρίσκουμε μεταξύ μας. Θα πληρώνουμε τις εξωτερικές μας υποχρεώσεις σε ευρώ και θα πληρωνόμαστε σε ευρωδραχμή με αξία 40% κάτω!!!!! Αυτό είναι επσιτημονική ανακάλυψη!!! Αυτό είναι ισονομία, σεβασμός, αλληλεγγύη και ό,τι άλλο μπορείτε να πείτε.
Είναι προφανές ότι οι αλλαγές αυτές θέλουν στήριξη πολιτική, η οποία θα μπορεί να εξασφαλιστεί με τη συναίνεση των ''κομμάτων'', των ''πολιτικών''!!!
Η κυβέρνηση εθνικής ενότητας φαντάζει ως μια λύση για την αποδοχή που θα την αποφασίσουν μεταξύ τους προφανώς ερήμην (όπως γίνεται πάντα) των Ελλήνων ασφαλώς για τη σωτηρία τους!!! (αλίμονο!!).
Οι εξελίξεις αυτές είναι πολύ κοντά μας, τόσο, που μπορεί να έχουμε εκλογές (τυπικές και άνευ ουσίας αφού θα υπάρχει συμφωνία μεταξύ των ''κομμάτων'') μαζί με τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σήμερα οι μεγάλοι ''πολιτικοί'' μας ασχολούνται με την παραπολιτική, τα σκάνδαλα που γνωρίζουμε που θα οδηγήσουν, ασχολούνται με τις γραφές των δημοσιογράφων για να βγούν στα παράθυρα να αλληλοκατηγορηθούν και να μεταφέρουν τη διχόνια στο λαό. Ένα λαό που μένει απαθής, ανήμπορος να παρακολουθήσει και να αντιδράσει, ένα λαό ξεφτυλισμένο απο το πολιτικό ξεπουλημένο σύστημα, ένα λαό που βλέπει τη πατρίδα του, τη χώρα του να είναι του κλώτσου και του μπάτσου στα χέρια των κερδοσκόπων, των άσχετων ξεπουλημένων ''ευρωπαίων ηγετίσκων'' της πλάκας, που με τη σειρά τους εξαρτώνται απο τα κέντρα του χρήματος. Αυτοί έκαναν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι υπο την ανοχή και αποδοχή των ''πολιτικών'' της πλάκας στην Ελλάδα, που πλούτισαν σε βάρος του λαού, για να έλθουν οι ίδιοι να αποφασίσουν για τη σωτηρία του!!!! Οιμέ!!!!
Με την υπογραφή αυτών των πολιτικών της πλάκας και της ρεμούλας η χώρα μας δεν θα οδηγηθεί μόνο στη χρεοκοπία αλλά στην πλήρη εξάρτησή της, στο ξεπούλημά της και να μην μας κάνει εντύπωση να δούμε να πωλούνται ακόμη και η Ακρόπολη!!! (Υπήρξε ανάλογη φήμη που ξεκίνησε απο εκδοτικά ευρωπαϊκά κέντρα).
Με τη συνενοχή των συνδικαλιστών επίσης της πλάκας που με 24ωρες απεργίες ευτελίζουν ακόμη περισσότερο την διαφωνία τη διαμαρτυρία του λαού απέναντι στην εξουσία που η ίδια αναγνωρίζει ότι είναι αντιεξουσιαστική (!) και δεν γίνεται τίποτα. Με τους συνδικαλιστές που συμμετείχαν στα εγκλήματα των 35 τελευταίων χρόνων και που οι επικεφαλής των βρέθηκαν σε σημαντικές θέσεις εξουσίας, ακόμη και σήμερα συνδικαλιστές βρίσκονται στο κυβερνητικό κόμμα σε εξέχουσες θέσεις ενώ ταυτόχρονα κατεβάζουν το λαό για 24ωρη απεργία τάχατυες κόντρα στις κυβερνητικές θέσεις!! Όσοι πιστεύουν σ' αυτές τις κινήσεις και συμμετέχουν στις υποκριτικές σκόπιμες κινήσεις είναι το λιγότερο αφελείς.
Η κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται έτσι. Μια συνεχής αντίδραση, μια συνεχής απουσία απο τη δουλειά που φθίνει, μια ειρηνική αλλά ουσιαστική και συνεχής πορεία στους δρόμους των Ελληνικών πόλεων θα ήταν περισσότερο αποτελεσματική. Ίσως τότε έχοντες οι πολιτικοί της πλάκας απέναντι όλο τον λαό να εύρισκαν κάποια ίχνη ευαισθησίας και να που΄''ΟΧΙ'' στην καταράκωση της χώρας. Δύσκολο έως αδύνατο απο ανθρώπους βουτηγμένους στην ασυδοσία και το ξεπούλημα!!
Έλληνες, συμπολίτες, αντισταθείτε, μόνο εμείς θα μπορέσουμε να σώσουμε ότι απομείνει!!!


''ΟΧΙ'' ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ!!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...