Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Δωρεάν διακοπές σε κατασκηνώσεις για μαθητές των Μελισσίων ηλικίας 6-14 ετών

Επαναλαμβάνεται και φέτος το επιτυχημένο πρόγραμμα του Δήμου Μελισσίων και της ΚΕΚΑ
Επαναλαμβάνεται και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά το κατασκηνωτικό πρόγραμμα που οργανώνει ο Δήμος Μελισσίων σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου.
Και φέτος ο Δήμος προσφέρει δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές διάρκειας 11 ημερών σε μαθητές (από 6 έως 14 ετών) των Μελισσίων σε παιδικές κατασκηνώσεις υψηλών προδιαγραφών για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
Οι κατασκηνωτικές περίοδοι για το 2010 θα είναι:
Α. ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 20 Ιουλίου- 31 Ιουλίου
Β. ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 1 Αυγούστου- 11 Αυγούστου
Γ. ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 12 Αυγούστου- 23 Αυγούστου
Ως καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων έχει ορισθεί η 30η Ιουνίου 2010. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούνται οι δημότες να επικοινωνούν στο τηλέφωνο : 210-8032722 (κος Λιαγκάκης Γιώργος), καθημερινά 08:00- 15:00.
Αναφερόμενος στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, ο Δήμαρχος Μελισσίων κ. Μανώλης Γραφάκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Μελισσίων συνεχίζει την προσπάθεια αρωγής της οικογένειας και της παροχής υπηρεσιών σε αυτή, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Έτσι μετά το Αθλητικό Καλοκαίρι, επαναλαμβάνουμε και εφέτος το επιτυχημένο δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε πέρυσι. Δουλεύουμε με στόχο να είμαστε κοντά στον πολίτη και στις ανάγκες του ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε. Θεωρώ ότι επιτελούμε αποτελεσματικά το ρόλο μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο πολίτης αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα από την ομπρέλα κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...