Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ!!!

Είτε λέμε είτε όχι η δημοτική αρχή όχι μόνο κωφεύει αλλά διαφορεί στην εγκληματική εναπόθεση πίσσας στο δάσος Θεοκλήτου.
Κάνοντας ρεπορτάζ στη περιοχή αναδείξαμε ενέργειες που η τεχνική υπηρεσία του Δήμου χαρακτηρίζει ανάπλαση ενώ στην πραγματικότητα καταστρέφει το δάσος με παρεμβάσεις που απέχουν πολύ απο ανάπλαση.
Τα σπασμένοα κομάτια πίσσας απο διάφορους δρόμους που διευθετούνται παραλαμβάνουν φορτηγά του δήμου και τα μεταφέρουν στο χώρο του πυροφυλακίου στο Πάτημα. Αφού σπάσουν τα μεγάλα τεμάχια κάνοντάς τα χαλίκι τα στρώνουν γύρω απο το πυροφυλάκιο διαμορφώνοντας ταυτόχρονα δρομίσκους ενω ταυτόχρονα κόβουν θάμνους και πουρνάρια προκειμένου να χαραχθεί καλά ο δρόμος.
Αυτό όλος ο κόσμος το θεωρεί έγκλημα. Μόνο η τεχνική υπηρεσία του δήμου το χαρακτηρίζει ανάπλαση. Είναι η μόνο υπηρεσία στον πλανήτη που πιστεέυι ότι οι αναπλάσεις γίνονται με πίσσα και μάλιστα παλιά απο χαλασμένους δρόμους.
Για τη δημοτική αρχή δεν θα το συζητήσουμε. Όχι μόνο δεν άκουσε αλλά ούτε καν ασχολήθηκε υποτιμώντας τους κατοίκους, το δάσος και όλους μας θεωρώντας ότι κάνουμε αντιπολίτευση εμείς. Δεν είναι, βέβαια, προτοφανές. Σε όλα τα δημοσιεύματα, σε όλες τις παρατηρήσεις μας η δημοτική αρχή κωφεύει και αδιαφορεί.
Είναι καιρός να αντιληφθεί ότι διοίκηση με αυτή τη μορφή έχει πάρει τέλος απο καιρό. Οι ευαισθησίες λέιπουν αλλά λέιπει και ο σχεδιασμός και η υποχρέωση απέναντι στην ίδια τη ζωή.
Δεν απαλλάσσουμε και όλους τους δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις και κυρίως αυτές που επικαλούνται προστασία για το περιβάλλον απο τις ευθύνες τους που δεν παρεμβαίνουν θεσμικά όπως έχεουν καθήκον. Κρίμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...