Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, που άρχισε ήδη, σπέρνονται διάφορες πληροφορίες με συγκεκριμένο στόχο και σκοπό.
Οι τελευταίες αυτές πληροφορίες φέρουν τον κ. Δήμαρχο να έχει προσεγγίσει τον κ. Ζήση με σκοπό να συνεργαστούν στις εκλογές.
Επειδή η παραπληροφόρηση δεν είναι πληροφόρηση, εμείς αποκαθιστούμε την αλήθεια για ότιδήποτε γνωρίζουμε με σιγουριά.
Βεβαιώνουμε, λοιπόν, ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, ουδέποτε έγινε συνάντηση με κανένα.
Η μόνο επαφή που έγινε ήταν πριν πολλές ημέρες μεταξύ του κ. Ζήση και δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης του δημάρχου, η οποία ήταν εξ αναβολής απο πάρα πολύ καιρό και στα πλαίσια μιας φιλικής συνάντησης, χωρίς πολιτικό περιεχόμενο. Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα και ασφαλώς συζητήθηκαν οι εξελίξεις όχι μόνο για τις δημοτικές εκλογές αλλά και γενικότερα για την πολιτική πραγματικότητα ευρύτερα.
Αν μερικοί θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Θα υπάρχει πάντα η επιβεβαίωση ή διάψευση μέσα απ' αυτές τις γραμμές.
Επιπρόσθετα να ανφέρουμε ότι οι διαθέσεις και προθέσεις του οποιουδήποτε για οτιδήποτε δεν εμφανίζονται την τελευταία ώρα ή δεν γίνονται προτάσεις υπό το κράτος της πίεσης και με σκοπό να ενδυναμωθεί μια συγκεκριμένη υποψηφιότητα.
Η αναγνώριση μιας αξίας αποδεικνύεται με άλλους τρόπους και η πολιτική πρόταση δεν γίνεται (αν υπάρχει) τη στιγμή που διαπιστώνεται η απώλεια του κοινωνικού ερίσματος!!
Αυτά και θα επανερχόμαστε όταν κρίνεται αναγκαίο για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...