Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ''ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ''

Μετά την ισχύ του νόμου για την αυτοδιοίκησης («Πρόγραμμα Καλλικράτης») το υπουργείο Εσωτερικών θα προχωρήσει σε μετατάξεις προσωπικού για τη στελέχωση των νέων βαθμίδων στην αυτοδιοίκηση.



Δικαίωμα μετάταξης έχει το μόνιμο προσωπικό και το προσωπικό με σχέση ιδιωτικού δικαίου. Το μέτρο δεν αφορά υπαλλήλους οι οποίοι διανύουν τη δοκιμαστική περίοδο των δύο ετών ή ανήκουν οργανικά σε άλλες υπηρεσίες, αλλά είναι αποσπασμένοι σε υπηρεσίες της Περιφέρειας...


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση προς το Γενικό Γραμματέα της Κρατικής Περιφέρειας έως τις 8 Ιουλίου του 2010 με την οποία θα ζητούν τη μετάταξή τους στην Περιφέρεια της αντίστοιχης κατά τόπον αρμοδιότητας.


Μετά την υποβολή της αίτησης και εντός προθεσμίας δύο μηνών από τη δημοσίευση του νόμου, ο γενικός γραμματέας της Κρατικής Περιφέρειας οφείλει άμεσα να εξετάσει εάν πράγματι πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη μετάταξη και να εκδώσει απόφαση μετάταξης για το προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...