Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου σε συνεργασία με τη Θεραπευτική Κοινότητα ΚΕ.Θ.Ε.Α. «Πλεύση», διοργανώνουν την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 εκδήλωση με σειρά ομιλιών από ειδικούς επιστήμονες, στην αίθουσα του Εθνομουσικολογικού Ιδρύματος «Πέτρος Γ. Ζήσης», το απόγευμα από 19:00 έως 21:00. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «Εφηβεία – Παλιές και Νέες Εξαρτήσεις». Ειδικοί από το χώρο της ψυχικής υγείας θα απαρτίζουν το πάνελ, όπου θα αναπτύξουν 4 διαφορετικές θεματικές, τις εξής:



1) Εφηβεία, Μύθοι και Πραγματικότητα,


2) Όταν ένας έφηβος συναντηθεί με ψυχοτρόπες ουσίες,


3) Η Εξάρτηση των Εφήβων από το Διαδίκτυο και τα Video Games,


4) Η σχέση με την τροφή στην Εφηβεία: ως σύμπτωμα και όχι ως ανάγκη.


Επιπρόσθετα, την Παρασκευή 25/6/2010 θα διανεμηθεί έντυπο υλικό του ΚΕΘΕΑ «Πλεύση» και της Κοινωνικής Υπηρεσίας στη διασταύρωση των πεζόδρομων Χαϊμαντά και Πλάτωνος, με την μουσική συνοδεία της Φιλαρμονικής μας.


Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους εκεί, επειδή όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στην Πρόληψη ο καθένας με τον τρόπο του και από τη δική του θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...