Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ''ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ'' ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!

Φτάνουν στ' αυτιά μας (μας μεταφέρθηκε) ότι δεχόμαστε απειλές για το δημοσίευμα του blog για ενα γεγονός που συνέβη με τους εργαζόμενους και τον δήμαρχο πριν λίγες ημέρες.
Δεχόμαστε, λοιπόν, απειλές!!!
Μας μεταφέρθηκε ότι κάναμε λάθος που δημοσιεύσαμε το γεγονός, έπρεπε, δηλαδή, να το αποκρύψουμε. Αυτή ήταν η μομφή, να μην δημοσιεύσουμε το γεγονός. Έτσι θα τα είχαμε καλά με τους απειλούντες και όλα θα ήταν ''μια χαρά''.
Επί της ουσίας δεν υπάρχει καμιά αντίρρηση. Υπάρχει μόνο για το γεγονός ότι το δημοσιεύσαμε!!
Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο. Θα παραμείνουμε εδώ και πιστεύουμε ότι όποιος απειλεί θα καταλάβει το λάθος του και μάλιστα εμείς θα τον συγχωρήσουμε, γιατί δεν έχουμε τίποτα προσωπικά με κανένα. Πιστεύουμε στην αλήθεια και την υπερασπιζόμαστε. Αν όμως κάτι δεν είναι αλήθεια απ' αυτά που γράφουμε υπάρχει τρόπος να αποκατασταθεί η αλήθεια. Οι απειλές, όμως, σε γεγονότα που συνέβησαν με πλήρη βεβαιότητα και διασταύρωση δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ.
Ας μην απειλούν, λοιπόν, κάποιοι που ούτε δίκιο έχουν ούτε θα κερδίσουν και τίποτα όταν μάλιστα εμείς δεν αναφέραμε κανένα όνομα γιατί δεν γνωρίζαμε ποιούς αφορούσε η υπόθεση αυτή. Αν μόνοι τους κάποιοι εξετέθησαν δεν οφείλεται σε εμάς.
Θα επανέλθουμε αν συνεχιστούν αυτές οι απειλές ή ακόμη αν κάποιοι επιμένουν να χρησιμοποιούν μεθόδους ύπουλους να βλάψουν με κάθε τρόπο άλλους. Τις μεθόδους αυτές γνωρίσαμε στο παρελθόν πολύ καλά. Δεν είναι το ίδιο τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...