Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: CINE PANORAMA

Καλό καλοκαίρι για τέταρτη χρονιά με συντροφιά το CINE PANORAMA



Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της λειτουργίας του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου με την προβολή της ταινίας «ΝΗΣΟΣ»


Μανώλης Γραφάκος: «Ο θερινός κινηματογράφος ενισχύει την κοινωνική συνοχή. Αν κερδίσουμε τις εκλογές θα δημιουργήσουμε θερινό κινηματογράφο και στην Πεντέλη»

Σταθεροί στο ραντεβού τους με την ποιοτική καλοκαιρινή διασκέδαση ήταν και φέτος οι πολίτες των βορείων προαστίων, δίνοντας το παρόν στα εγκαίνια του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου CINE PANORAMA που ξεκίνησε τη λειτουργία του την Τετάρτη 23 Ιουνίου για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Πλήθος κόσμου -και κυρίως νεαρές ηλικίες- παραβρέθηκε στην εναρκτήρια προβολή του θερινού κινηματογράφου των Μελισσίων και της Νέας Πεντέλης, όπου παρουσιάστηκε η ταινία «Νήσος» του Χρήστου Δήμα και πρωταγωνιστές τους Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Τάνια Τρύπη, Δημήτρη Τζουμάκη και Κώστα Βουτσά.
Το εντυπωσιακό από κάθε άποψη ξεκίνημα του Δημοτικού Κινηματογράφου προδιαγράφει μια ανάλογη συνέχεια για ολόκληρη τη θερινή περίοδο με ποιοτικές ταινίες πρώτης προβολής, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, προσιτές τιμές εισιτηρίων και όπως πάντα σε ένα καταπληκτικής ομορφιάς δροσερό περιβάλλον με θέα το λεκανοπέδιο.


Για ακόμη ένα καλοκαίρι, το τέταρτο κατά σειρά, η ψυχαγωγία των πολιτών των βορείων προαστίων κλείνει θέση στο CINE PANORAMA, το οποίο πλέον έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη συνήθεια για ευχάριστα κινηματογραφικά βράδια, προσφέροντας στους θεατές του μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.
Το CINE PANORAMA βρίσκεται επί της οδού Αγίας Ειρήνης 2Α, στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων και περιμένει γνώριμους και νέους φίλους να το επισκεφθούν.
Η ευθύνη της λειτουργίας του ανήκει στην Αναπτυξιακή Βορείων Προαστίων (ΑΒΟΠ), η οποία με την τεχνογνωσία και την εμπειρία των προηγούμενων ετών αλλά και την υπευθυνότητα των εργαζομένων σε αυτή εγγυάται εκ νέου μια σεζόν με δυνατές συγκινήσεις και αξέχαστα κινηματογραφικά βράδια.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μελισσίων, Μανώλης Γραφάκος τόνισε ότι η λειτουργία του θερινού κινηματογράφου ήταν μια βασική του προτεραιότητα από το ξεκίνημα της θητείας της Δημοτικής Αρχής που σήμερα δικαιώνεται με απόδειξη τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ενώ παράλληλα προανήγγειλε τη δημιουργία ανάλογου εγχειρήματος και στην Πεντέλη στο πλαίσιο του νέου συνενωμένου Δήμου Πεντελικού μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Τόνισε ότι ο θερινός κινηματογράφος ενισχύει την κοινωνική συνοχή και τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την προετοιμασία των φετινών εγκαινίων, ευχόμενος το CINE PANORAMA να αποτελέσει και φέτος μια ευχάριστη διέξοδο διασκέδασης εντός της πόλης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των ταινιών αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία του κινηματογράφου στην ιστοσελίδα www.cine-panorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...