Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ''ΔΩΡΑΚΙΑ'' ΑΠΟ SIEMENS ΠΡΟΣ....ΔΕΙΤΕ!!

Δώρα προς πολιτικούς όπως, τηλεφωνικά κέντρα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, ακόμα και απορροφητήρες, περιλαμβάνει, ο μακρύς κατάλογος, της κ. Κατερίνας Τσακάλου, πρώην γραμματέως του κ. Μ. Χριστοφοράκου που εστάλη στην Εξεταστική Επιτροπή.




Μεταξύ των παραληπτών είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η κόρη του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ κλπ.


Αναφέρεται και ένας Δραγουμάνος, Ως γνωστόν στο παρελθόν τα τιμολόγια της Siemens οδήγησαν σε παραίτηση τον στενό συνεργάτη της Ντόρας Μπακογιάννη, Λεωνίδα Δραγουμάνο


Ορισμένα από τα τιμολόγια έχουν εξοφληθεί από τους αποδέκτες. Άλλα καταχωρούνται στον «αμαρτωλό κωδικό» Θ.Κ. 10100, εκεί όπου καταχωρούνταν τιμολόγια τα οποία εξοφλούσε ο κ. Χριστοφοράκος.
Αναφέρεται, επίσης, σ' ενα απ' αυτά τα ''δωράκια'' και το όνομα του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της COSMOTE κ. Μαρτιγόπουλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...