Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ


''ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ'' 

ο νέος δημοτικός συνδυασμός που χθες αργά το βράδυ ανακοίνωσε την επίσημη συμμετοχή του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Την ίδια ώρα που η δημοτική αρχή κυκλοφορούσε την εφημερίδα της και ανήγγειλε επίσης κι εκείνη τη συμμετοχή της στις εκλογές. Το έντυπο - εφημερίδα ήταν μια επανάληψη όσων έχει πολλές φορές δημοσιεύσει απο τις ίδιες σελίδες του, οικειοποιούμενη έργα που δεν έγιναν απο την ίδια παραπλανώντας τους δημότες.
Η νέα δημοτική παράταξη, αποτελεί μια νέα παρουσία στα δημοτικά πράγματα, ανεξάρτητη, αδέσμευτη, βγαλμένη μέσα απο τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς των πολιτών για να δώσει απάντηση σε όλους εκείνους που τέσσερα χρόνια παραπλανούν τους δημότες, ψεύδονται με σκοπό την επανεκλογή τους.
Οι άνθρωποι αυτοί χωρίς ιδιοτέλεια βγαίνουν στην κοινωνία να δηλώσουν οτι η πολιτική δεν είναι έτσι, οτι η διοίκηση δεν είναι αυτή που είχε ο πολίτης ως τώρα ότι ο δήμος δεν πρέπει να είναι αυτή η εικόνα που είχε τέσσερα χρόνια οτι η επι σειρά ετών διαχείριση της εξουσίας όχι μόνο κούρασε αλλά απέδειξε ότι δεν προσέφερε τίποτα ότι η κατοχή θέσεων ευθύνης επι σειρά ετών απέδειξε ανικανότητα και ασχετοσύνη παρασύροντας τους δημότες σε φαγοπότια, σε εκδηλώσεις χωρίς περιεχόμενο δαπανώντας άσκοπα πολλά χρήματα την ώρα που ο εργαζόμενος δίνει τον καθημερινό του αγώνα για επιβίωση.
Η δημοτική αρχή προκάλεσε για να συμμετέχουν νέοι δημοτικοί σχηματισμοί και ασφαλώς όχι μόνο η δημοτική αρχή αλλά και η αντιπολίτευση όταν για τέσσερα ολόκληρα χρόνια απουσίαζε απο τα προβλήματα της κοινωνίας και της πόλης.
Η νέα δημοτική παράταξη, χωρίς να θέλει να χαρακτηριστεί ως ο σωτήρας της πόλης, καταθέτει τη δική της πρόταση στους πολίτες αντιδρώντας στο κατεστημένο που πολλά χρόνια βρίσκεται σε θέσεις ευθύνης, παίρνοντας το μήνυμα των ίδιων των πολιτών που λέγουν ''φτάνει πια''.
Μπαίνει μπροστά και καλεί όλους τους πολίτες, όλους τους δημότες με τις ίδιες ανησυχίες και τους ίδιους προβληματισμούς να συστρατευθούν μαζί της για να αλλάξει το καθεστώς που διοικεί πολλά χρόνια το δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...