Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πλήθος δημοτών συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί έξω απο το δημοτικό κατάστημα να διαμαρτυρηθούν για το κυκλοφοριακό και ιδιαίτερα για τον υπερβολικό φόρτο αυτοκινήτων σε ορισμένους δρόμους της πόλης.
Οι δημότες αυτοί εκπροσωπούνται απο μια επιτροπή που λειτουργεί πολλά χρόνια και οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν το δήμαρχο για την ανάγκη μελέτης κυκλοφοριακού στη πόλη.
Εισέπρατταν συνεχώς μια αδιαφορία ή κάποιες υποσχέσεις ότι θα γίνει η μελέτη. Δυστυχώς έως σήμερα δεν έγινε τίποτα παρά μόνο αποσπασματικές παρεμβάσεις σε κάποια σημεία της πόλης που μάλλον χειροτέρεψαν την κατάσταση ακόμη περισσότερο αλλά εξυπηρέτησαν κάποιους δημότες σε ατομικό επίπεδο.
Η επιτροπή είδε τον δήμαρχο και ενώ στην αρχή υπήρξε ένας διάλογος σε καλό επίπεδο στη συνέχεια διαπιστώνοντας οτι ο δήμαρχος και πάλι οδηγεί τη συζήτηση σε άλλους γνωστούς δρόμους οι τόνοι ανέβηκαν μέχρι που ακούστηκαν σε όλο το κτήριο.
Οι διαμαρτυρίες δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και οι δημότες πάνω απο εβδομήντα άτομα, πρωί Δευτέρας, ώρα εργασίας, έφυγαν χωρίς όχι μόνο χωρίς να ικανοποιηθούν με σοβαρή υπόσχεση απο τη πλευρά του δημάρχου αλλά άκρως απογοητευμένοι για την  αδυναμία κατανόησης και σοβαρής αντιμετώπισης του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...