Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΜΟΝΟ (ΑΣΦΑΙΡΟ) ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ....ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ

Απ' ότι φαίνεται ο σημερινός δήμαρχος προσεγγίζει δημότες, ασφαλώς απο την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, να συμμετέχουν στο συνδυασμό του επικαλούμενος την Νέα Δημοκρατία.
Το μόνο επιχείρημα που αναφέρει είναι ότι ήδη έχει πάρει το χρίσμα απο το κόμμα κι επομένως προχωρεί για τις εκλογές διεκδικώντας ξανά τη θέση του δημάρχου.
Η πρώτη παρατήρηση είναι ότι ψεύδεται όταν λέει ότι πήρε το χρίσμα απο την ΝΔ. Φαίνεται ότι αυτό αποτελεί το μοναδικό του όπλο. Όμως η ΝΔ ούτε έχει αποφασίσει ούτε και οι διεργασίες έγιναν.
Η ΝΔ μετρά το ζήτημα πολύ σοβαρά και οφείλει, βεβαίως ,να το κάνει στα πλαίσια μιας ανανέωσης της παράταξης υπο τον Αντώνη Σαμαρά. Άλλωστε πολλές φορές έχει αναφερθεί απο τα στελέχη του κόμματος ότι ''όλοι κρίνονται''. Ο σημερινός δήμαρχος βιάζεται και μάλλον το ξεχνά αυτό.
Η δεύτερη παρατήρηση είναι ότι είναι μεγάλη η ανάγκη του για στήριξη απο το κόμμα. Όλες οι ελπίδες του βρίσκονται στο χρίσμα. Στο υποθετικό σενάριο να μην πάρει το χρίσμα θα θέλαμε να ξέρουμε τι θα κάνει, θα συμμετέχει στις εκλογές ή θα αποχωρήσει;
Είναι φανερό ότι η μόνη ελπίδα να πετύχει κάτι στις ερχόμενες εκλογές είναι το χρίσμα απο τη ΝΔ. Όμως δεν έχει καταλάβει ότι ο λαός δεν θέλει να ακούει για κόμματα, δεν θέλει να συμμετέχει στις εκλογές με τα πρότυπα προηγουμένων εκλογών. Η διαδικασία αυτή είναι ξεπερασμένη και άνευ αξίας. Η αξία βρίσκεται στο ενδιαφέρον, στην παραγωγή έργου, στη διαχείριση της εξουσίας με σεβασμό και αξιοπρέπεια, στην αξιοκρατεία, στο σχέδιο, στο όραμα, στη δουλειά και στην αγάπη για τον δημότη και την πόλη.
Αυτά δεν φάνηκαν στα χρόνια που πέρασαν.
Το χρίσμα τιμάται όταν ξέρει κανείς να το τιμήσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...