Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Εξαιρετική ήταν η εκδήλωση στη μνήμη της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο χθες το απόγευμα στην πλατεία Αναλήψεως.
Η εκδήλωση έγινε με τη συμμετοχή των Πανεπιστημίων Κύπρου και Καποδιστριακού με την συμπαράσταση του Δήμου Βριλησσίων και με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων.
Εκπροσωπήθηκε η Κύπρος απο τον δήμαρχο Ακανθούς, ο οποίος είναι και εκπρόσωπος των δήμων των κατεχομένων πόλεων απο τους Τουρκοκύπριους ενώ παραβρέθηκε εκπρόσωπος της πρεσβείας της Κύπρου στην Ελλάδα, μορφωτικός ακόλουθος, η οποία τυχαίνει να είναι και κάτοικος Βριλησσίων.
Τα δύο Πανεπιστήμια εκπροσώπησε ο καθηγητής κ., ο οποίος αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση όπως επίσης και ο δήμαρχος Ακανθούς αναφέρθηκε στο ιστορικό και έδωσε το στίγμα της σημερινής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί ενώ έδωσε μήνυμα ότι είναι αδύνατη η οποιαδήποτε νέα υποχώρηση απο τις υποχωρήσεις που έχουν γίνει ως σήμερα.
Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με καλλιτεχνικό συγκρότημα χορού, μουσικής και τραγουδιού απο νέους Κύπριους, οι οποίοι απέσπασαν τα χειροκροτήματα των παρισταμένων, οι οποίοι φάνηκαν πλήρως ικανοποιημένοι απο την ποιότητα της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...