Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ 'Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ;


Δημοσιεύουμε το ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 209 30 Μαρτίου 1999, τεύχος 4ο όπου φαίνεται η δοός Σαλαμίνος να έχει χαρακτηριστεί πεζόδρομος. Ο Δήμος όχι μόνο δεν άνοιξε την οδό Σαλαμίνος στη διασταύρωση με τον παράδρομο της οδού Αττικής αλλά μετέτρεψε την οδό Θερμοπυλών σε οδό ήπιας κυκλοφορίας, χωρίς να υπάρχει ανάλογη απόφαση σε κάποιο επίπεδο. Η οδός Θερμοπυλών είναι κύρια, σχεδόν, είσοδος της πόλης απ' όπου εισέρχονται όχι μόνο αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσεως αλλά και δημόσιας, φορτηγά, πυροσβεστικά και άλλα που τώρα δυσχαιρένει το πέρασμα τους.
Στο πάρα πάνω ΦΕΚ στηρίχθηκαν δημότες για να αποφασίσουν να εγκατασταθούν στην πόλη υπολογίζοντας σ' αυτό τον χαρακτηρισμό και ασφαλώς πλήρωσαν ακριβότερα με την αγορά της κατοικίας τους.
Η επιτροπή κυκλοφοριακού που λειτουργεί στο δήμο, έχει συμπεριλάβει και αυτό το ζήτημα στο σύνολο των παρατηρήσεών της και αιτημάτων της προς το δήμο Βριλησσίων.
Ο Δήμος Βριλησσίων, όμως, κωφεύει πολλά χρόνια όπως συνηθίζει, αφήνοντας τους δημότες να διαμαρτύρονται για τα αυτονόητα νόμιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...