Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Επαναλαμβάνεται και φέτος το επιτυχημένο δωρεάν πρόγραμμα κατασκηνώσεων του Δήμου Μελισσίων και της ΚΕΚΑ


Μανώλης Γραφάκος: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίζει την οικογένεια και εμείς αυτό πράττουμε μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώνεται και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά το δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα, διάρκειας 11 ημερών για μαθητές από 6 – 14 ετών, του Δήμου Μελισσίων, που υλοποιείται σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου.


Οι κατασκηνωτικές περίοδοι για το 2010 είναι:


Α. ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 20 Ιουλίου- 31 Ιουλίου


Β. ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 1 Αυγούστου- 11 Αυγούστου


Γ. ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 12 Αυγούστου- 23 Αυγούστου


Στο πρώτο επισκεπτήριο που έγινε χθες 25/7, τους μικρούς μαθητές της πρώτης περιόδου, επισκέφθηκαν οι γονείς τους και ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Γραφάκος.


Αναφερόμενος στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, ο Δήμαρχος Μελισσίων κ. Μανώλης Γραφάκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Μελισσίων υλοποιεί ένα συνολικό πρόγραμμα που έχει σαν στόχο την αρωγή της οικογένειας και της παροχή υπηρεσιών σε αυτή, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Έτσι μετά την επιτυχία που σημείωσε το Αθλητικό Καλοκαίρι, ένας ακόμη επιτυχημένος θεσμός αυτός των κατασκηνώσεων επαναλαμβάνεται και φέτος. Δουλεύουμε με στόχο να είμαστε κοντά στον πολίτη και στις ανάγκες του ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε. Θεωρώ ότι αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σήμερα, αλλά και τα επόμενα χρόνια, ώστε και ο πολίτης να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα από την ομπρέλα κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...