Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: ΔΩΡΕΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά Πυροσβεστικού οχήματος στο Δήμο Μελισσίων από συμπολίτη


Ενισχύεται περαιτέρω ο αγώνας κατά των πυρκαγιών και η Πολιτική Προστασία
Με ένα νέο πυροσβεστικό όχημα 4Χ4 ενισχύθηκε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μελισσίων.


Το όχημα αποτελεί δωρεά από τον κ. Μυκονιάτη Ιωάννη και πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να ανταπεξέρχεται σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται ως πυροσβεστικό.


Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η διαρκής θωράκιση της πόλης με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα για την προστασία των πολιτών από έκτακτα περιστατικά. Για το λόγο αυτό, μεριμνά και επιτυγχάνει τη συστηματική αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τα άτομα που έχουν επιφορτιστεί με τα σημαντικά καθήκοντα του συγκεκριμένου ευαίσθητου τομέα.


Αναφερόμενος στη δωρεά του νέου οχήματος, ο Δήμαρχος Μελισσίων κ. Μανώλης Γραφάκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ προσωπικά, αλλά και εκ μέρους όλων των Δημοτών τον κ. Ιωάννη Μυκονιάτη για τη δωρεά του αυτή. Το νέο όχημα ενισχύει σημαντικά τη δυνατότητα πρόληψης και παρέμβασης του Δήμου μας στον τομέα της πυρασφάλειας και πυρόσβεσης, αλλά και αντιμετώπισης έκτακτων καιρικών φαινομένων. Εξοπλισμένοι με όλα τα κατάλληλα μέσα αλλά και διαθέτοντας την απαιτούμενη εμπειρία θα δώσουμε και αυτό το καλοκαίρι τον καλύτερό μας εαυτό για να παραμείνει το «πράσινο» της πόλης ανέπαφο από κινδύνους. Οφείλω όμως να τονίσω ότι για να είναι επιτυχημένη η προσπάθεια χρειάζεται η συνεισφορά και ενεργός συμμετοχή όλων των δημοτών, γι’ αυτό τους καλώ προσωπικά να συνδράμουν κι εκείνοι την εθελοντική φύλαξη του φυσικού μας πλούτου. Η πυροπροστασία είναι υπόθεση όλων μας. Η προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και η ουσιαστική ανάγκη για γενικότερη παρέμβαση στα θέματα που αφορούν την πολιτική προστασία αποτελεί προτεραιότητά μας, ειδικά τώρα που μετά τη δημιουργία του νέου Δήμου Πεντέλης καλούμεθα όλοι να συμβάλλουμε στη διαχείριση του Πεντελικού όρους».


Ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρης Σταυρόπουλος εξέφρασε με τη σειρά του τις ευχαριστίες του στο χορηγό του οχήματος και βεβαίωσε για την ετοιμότητα της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...