Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

AΠΟ ΤΟ www.tro-ma-ktiko.blogspot.com

Οι περισσότεροι κάτοικοι,ιδιαιτέρως αυτοί που κατοικούν σε σπίτια δίπλα στους ποδηλατοδρόμους, είναι έντονα δυσαρεστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες. Ξοδεύτηκαν πάρα πολλά λεφτά χωρίς λόγο.



Στην πλούσια Ελβετία, οι ποδηλατόδρομοι διακρίνονται από τον υπόλοιπο δρόμο με μια κόκκινη λωρίδα και μια σειρά από ανακλαστικά. Στον πάμπλουτο δήμο βριλησσίων, ο ποδηλατόδρομος είναι φτιαγμένος με τσιμέντο, άσφαλτο, βÎ! �φή, 3 σειρές από ανακλαστικά, ζαρντινιέρες, κολωνάκια και φυσικά έτοιμα 3μετρα δένδρα!!!!


Έπίσης, το πώς ακόμα δεν έχει γίνει κανένα σοβαρό ατύχημα (μακάρι να μην γίνει ποτέ)είναι θέμα τύχης. Έχει δωθεί προτεραιότητα στους ποδηλάτες σε κεντρικούς δρόμους όταν θα έπρεπε τα σήματα να ισχύουν το ίδιο και για ποδηλάτες και για αυτοκίνητα. Υπάρχουν κλειστές γωνίες χωρις ορατότητα ιδιαίτερα επικίνδυνες(π.χ.Μακεδονίας και 25ης Μαρτίου).


Και τέλος μας προξενεί ιδιαίτερη απορία πως ξαφνικά στον ίδιο φαρδύ δρόμο σταματάει ξαφνικά ο ποδηλατόδρομος (π.χ 25ης Μαρτίου, 28ης Οκτωβρίου)! Δεν φτάσαν τα λεφτά ή μήπως δεν θέλουμε να ενοχλήσουμε συγκεκριμένους κατοίκους?


Ένα έργο πανάκριβο, χωρίς σωστό σχεδιασμό και που χρησιμοποιείται το πολύ από το 1% των κατοίκων!


Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...