Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΑΣΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ

Το σχόλιο του Γιάννη Τσούτσια



Αγαπητέ Τάσο,


Κι εγώ εξεπλάγην για το μήνυμά σου, διότι ουδέποτε στη «Δράση» -ανοίξαμε προσωπικές αντιπαραθέσεις με οποιονδήποτε, ιδίως όταν αυτός μετέχει στα της αυτοδιοίκησης, κοινό σημείο ενδιαφέροντος ανάμεσά μας.


Στο δημοσίευμα που προκάλεσε την αντίδρασή σου γίνεται αναφορά σε δημόσια γεγονότα και πολιτικές συμπεριφορές, που μόνον «προσωπικά» δεν είναι, απόδειξη ότι αποτελούν πανελλαδικά την κυρίαρχη τάση της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε. Επομένως, δικαιούμαστε, όπως όλοι, να τα αξιολογούμε.


Με τη διευκρίνιση ότι οι διαφορετικές πολιτικές οπτικές και αξιολογήσεις δεν συνεπάγονται, ούτε πρέπει να μεταφράζονται σε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι, θα αποφύγω το σχολιασμό όσων άλλων αναφέρεις, παρ’ ότι εδώ υπάρχει πλήθος ενστάσεων και διαφωνιών, ακριβώς για να μη θεωρηθεί ως συνέχεια κάποιας υποτιθέμενης προσωπικής αντιπαράθεσης.


Ευχαριστούμε και για την εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού σας.


Ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία για έναν ουσιαστικό πολιτικό διάλογο, στον οποίο όλοι οι δημοτικοί συνδυασμοί θα πρέπει να συμβάλουν χωρίς υπεκφυγές.


Φιλικά,


Γιάννης Τσούτσιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...