Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Δράσεις των εθελοντών

«Στο πόδι» ήταν για όλο το τριήμερο 20 - 22 Αυγούστου η Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Νέας Πεντέλης, λόγω του υψηλού κινδύνου εμφάνισης πυρκαγιών στην περιοχή ευθύνης της. Ευτυχώς, δεν παρουσιάστηκε πυρκαγιά στο Πεντελικό, παρ’ όλ αυτά, οι εθελοντές χρειάστηκαν σε αρκετές περιπτώσεις.


Το βράδυ της Παρασκευής και μετά από εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο των εθελοντών επιχείρησε σε κατάστημα των Μελισσίων που πήρε φωτιά.


Όλο το Σαββατοκύριακο, λόγω των ισχυρών ανέμων, η Ομάδα μετακινούσε δέντρα που είχαν πέσει και εμπόδιζαν την κυκλοφορία, για τον φόβο ατυχήματος.


Τέλος, οι εθελοντές παρενέβησαν και σε ένα τροχαίο στην Νέα Πεντέλη, την Κυριακή 22 Αυγούστου.


Οι εθελοντές της Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Φειδοπιάστης καλούν τους κατοίκους να συνεχίσουν να είναι προσεκτικοί και να διατηρήσουν την άριστη συνεργασία που είχαν με την Ομάδα τις ημέρες της επιφυλακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...