Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΜΑΤΩΝ


Με αφορμή τις ερωτήσεις που δεχόμαστε αν κάποιο κόμμα ΄΄έχρισε΄΄ την δική μας προσπάθεια ή πρόκειται να ‘’χρίσει’’ απαντούμε με σαφήνεια και ευθύτητα.


Ανακοινώσαμε την συμμετοχή μας στις ερχόμενες εκλογές με κύριο και βασικό γνώμονα το ενδιαφέρον μας για την πόλη μας. Κανένα κόμμα δεν επηρέασε την απόφασή μας ούτε κανένα άσκησε πίεση ή εκδήλωσε ενδιαφέρον για την κίνησή μας αυτή. Δεν περιμέναμε την απόφαση κάποιου κόμματος να μας ΄΄χρίσει΄΄ για να καταθέσουμε την δική μας πρόταση για τις ερχόμενες εκλογές.


Στη μικρή χρονική διαδρομή μας , ως τώρα, κάποια κόμματα εξέφρασαν ενδιαφέρον χωρίς να παρεμβαίνουν στις δικές μας αρχές.


Εμείς λέμε ότι όποιο κόμμα πιστεύει ότι εκφράζεται μέσα από το δικό μας πολιτικό λόγο, διακρίνει ενδιαφέρον, αξιολογεί θετικά την παρουσία μας στα δημοτικά πράγματα ας στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Δεν θα είμαστε αρνητικοί.


Επιθυμούμε συνεργασίες και άνοιγμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις που μόνο σκοπό έχουν το συμφέρον του πολίτη με κάθε αντικειμενικό τρόπο. Αυτό υπερασπιζόμαστε κι αυτό θέτουμε πάνω απ’ όλα.


Τα ΄΄χρίσματα΄΄ ή οι ΄΄στηρίξεις΄΄ πρέπει να έρχονται αφού πρώτα αξιολογηθούν οι πολιτικές προτάσεις, που έχουν κατατεθεί. Δεν επιζητούμε το όποιο ΄΄χρίσμα΄΄ με τα καθιερωμένα πια κριτήρια. Εμείς αυτές τις διαδικασίες τις απορρίπτουμε εκ των προτέρων. Αυτό άλλωστε είναι και το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία των πολιτών, ΄΄τα κόμματα μακριά από την τοπική αυτοδιοίκηση΄΄. Κι εμείς το κάνουμε πράξη γιατί είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας.




ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...