Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΄΄ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ΄΄ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΄΄ΔΡΑΣΗ΄΄ ΤΟΥΣ

Είναι καιρός τώρα που έχουν εμφανιστεί στην πιάτσα τα γνωστά ''παπαγαλάκια'' της συντήρησης του σημερινού καθεστώτος και βάλλουν προσωπικά εναντίον του υποψηφίου Νίκου Ζήση.
Τα γνωστά αυτά ΄΄παπαγαλάκια΄΄ έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένο σχέδιο ''δράσης'' να καταλασπώνουν και να συκοφαντούν με σκοπό την απώθηση των ψηφοφόρων να ψηφίσουν τον συγκεκριμένο υποψήφιο.
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο συγκεκριμένοι και μάλιστα υπάλληλοι του δήμου, οι οποίοι εργολαβικά στρέφουν τους ψηφοφόρους υπέρ συγκεκριμένου συνδυασμού με σκοπό να μειώσουν τη δύναμη του κ. Ζήση.
Έχουμε μάθει μάλιστα ότι σε άμεση προτεραιότητα είναι η κατάθεση μήνυσης εναντίον των συγκεκριμένων αυτών ανθρώπων με αδιάσειστα στοιχεία και με την κατηγορία της συκοφάντησης. Η μήνυση θα έχει την οικονομική και ποινική καταδίκη των συγκεκριμένων κυρίων, οι οποίοι κατ' εξακολούθηση ακολουθούν εντολές άλλων. Το φαινόμενο δεν εμφανίζεται πρώτη φορά. Κι επειδή ο υποψήφιος γνώριζε τον σκοτεινό ρόλο αυτών των ανθρώπων έλαβε τα μέτρα του απο πολύ ενωρίς και τώρα είναι έτοιμος να στοιχειοθετήσει την κατηγορία.
Μάλιστα είχε προειδοποιήσει πολύ ενωρίς, με την πρώτη εμφάνιση αυτών των σκοτεινών δυνάμεων ότι θα προχωρήσει, χωρίς δισταγμό, στην κατάθεση της μήνυσης διότι η ΄΄ομάδα΄΄ αυτή μόνιμα τρομοκρατεί τους πάντες πλην αυτών που βρίσκονται κοντά στα ατομικά τους συμφέροντα.
Τα πράγματα παίρνουν άλλες διαστάσεις αφού και οι ηθικοί αυτουργοί αφήνουν να εξελιχθεί η κατάσταση αυτή και μάλιστα υποδεικνύουν σ' αυτά τα βρώμικα στοιχεία να λερώνουν υπολείψεις ανθρώπων με  εξευτελιστικό τρόπο. Τα κέντρα διακίνησης αυτών των ενεργειών έχουν τις ρίζες τους στη κλίκα της συντήρησης που σκοπό έχουν να αγκιστρωθούν άλλη μια φορά στην εξουσία. Είδαν ότι χάνουν την εξουσία ο λαός της πόλης τους έχει αποβάλλει και χρησιμοποιούν κάθε μέσο να επιβάλλουν τον απολυταρχισμό και την παραεξουσία.
Οι πληροφορίες μάλιστα φέρουν τον υποψήφιο να κατέχει στα χέρια του μαγνητοφωνημένες συνομιλίες των δύο αυτών ανθρώπων που αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία κατηγορίας και μάλιστα έχει εξασφαλίσει και την μαρτυρία τεσσάρων ανθρώπων με τους οποίους οι ΄΄κύριοι΄΄ αυτοί συνομίλησαν.
Τούτη τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια δικηγόρου, ο οποίος πήρε την εντολή να ενεργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...