Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(;)

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η πολυτέλεια της έκδοσης του Δήμου(;) για τα έργα της τετραετίας.
Πολλοί είναι οι δημότες που αναρωτήθηκαν ποιός πλήρωσε την έκδοση αυτή. Αν λάβουμε υπ' όψη μας οτι σ΄αυτή αναφέρεται το έργο της τετραετίας του δημάρχου θα έπρεπε να αποτελεί διαφημιστικό έντυπο της δημοτικής παράταξής του. Όμως παρουσιάστηκε ως έργο του δήμου και με την ταυτότητα του δήμου. Αυτό κίνησε τις υποψίες των δημοτών, οι οποίοι σκέφτηκαν ότι η σημερινή δημοτική αρχή χρεώνει τους δημότες με δαπάνες για την προβολή του δημάρχου στην εκλογική αναμέτρηση.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η έκδοση αυτή κόστισε περίπου 10 ευρώ ανά τεμάχιο, με ένα τιράζ της τάξης των 10.000 τεμαχίων (μόνο) φτάνουμε στο ύψος των 100.000 ευρώ!!!!
Σε ότι αφορά το περιεχόμενο είναι μια αντιγραφή (με εικόνες ασφαλώς) του εντύπου που έστειλε η δημοτική αρχή με τους λογαριασμούς του νερού και που κατά την άποψη της δημοτικής αρχής είθισται να κάνει κάθε δημοτική αρχή στο τέλος της τετραετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...