Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

Αιχμές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος για την επικοινωνιακή πολιτική της Ρηγίλλης, μιλώντας στον «Αθήνα 9,84».


«Νομίζω ότι υπάρχει ένα επικοινωνιακό έλλειμμα. Ξέρετε, εδώ χρειάζεται μια συλλογική δουλειά. Όταν ο κ. Παπανδρέου απολαμβάνει αυτή την τόσο μεγάλη ασυλία από τα Μέσα Ενημέρωσης, πρέπει πραγματικά να κάνουμε μια επικοινωνιακή αντεπίθεση» τόνισε.

Ο ίδιος πρόσθεσε, σχετικά με το εάν αυτό αφορά τον εκπρόσωπο της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλο, ότι «χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια», η οποία «δεν μπορεί να είναι έτσι κι αλλιώς μονοπρόσωπη», αφήνοντας ανοιχτό το ζήτημα του «τις πταίει».


«Ξέρετε, δεν αρκεί μια δήλωση στο δελτίο ειδήσεων της τάξης των δεκαπέντε και είκοσι δευτερολέπτων. Χρειάζεται συνολική προσπάθεια, γιατί -όπως γνωρίζετε- καμιά φορά αυτή η δήλωση χρησιμοποιείται και ως άλλοθι, για να κυριαρχεί η κυβερνητική προπαγάνδα…» δήλωσε επίσης. Υποστήριξε ακόμη ότι «η ΝΔ σίγουρα έχει πολλά ακόμα τα οποία πρέπει να διορθώσει», αν και συμπλήρωσε ότι «με τον Αντώνη Σαμαρά είμαστε σε έναν καλό δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...