Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πανικό βρίσκεται η παράταξη του δημάρχου!! Φαίνεται απο το γεγονός ότι μόλις γνωστοποιείται ένας υποψήφιος αμέσως πέφτουν πανω του να τον μεταπείσουν και να στηρίξει την δική τους πλευρά. Συναντήσεις επι συνατήσεων και πίεση στην πίεση.



Μάλιστα δε έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση με μερικά ονόματα υποψηφίων μέχρι στο βαθμό που βρίσκουν γονείς των υποψηφίων και πουλώντας ενδιαφέρον (ταχατες) για τον υποψήφιο βάζουν τους ανθρώπους σε δυσκολία. Βέβαια εμείς γνωρίζοντας τους ανθρώπους ξέουμε ότι δεν καταλαβαίνουν και δεν έχουν και καμιά ευαισθησία ούτε σεβασμό.


Το τελευταίο δείγμα είναι ότι κάποιοι βρήκαν προσωπική ιστοσελίδα υποψηφίου, την τύπωσαν και την έδειχναν σε άλλους δηλώνοτας την έκπληξή τους βέβαια.


Ό ίδιος ο δήμαρχος καλεί συνεχώς υποψηφίους απο το συνδυασμό μας και με πίεση και πολλές φορές προσπαθεί να μεταπείσει τους υποψηφίους λέγοντας μάλιστα ότι αυτή η δημοτική παράταξη δεν έχει καμιά τύχη και ότι είναι λάθος του υποψηφίου να επιλέξει την δική μας παράταξη.


Όταν, κύριοι, δεν έχετε πείσει για την ικανότητά σας να διοικήσετε και να δώσετε το καλύτερο για τον δημότη, όχι μόνο θα εκπλήσεστε αλλά θα χάσετε κα΄θε ευκαιρία να επανορθώσετε και ζητήσετε και συγγνώμη απο τους δημότες για ότι δεν κάνατε και για ότι κακό κάνατε σ΄αυτή την πόλη.


Επιτέλους, μπορείτε να σοβαρευτείτε και να ζητήσετε συγγνώμη για ότι κακό κάνατε με τις παρεμβάσεις στην πόλη που άλλαξαν την ταυτότητα, που έγινε ως μια πόλη με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά της, που τέσσερα χρόνια σας μιλούσαν οι δημότες κι εσείς κωφεύατε, που δεν είχαν ούτε ένα στέγαστρο στη στάση του λεωφορείου, που καταργήσατε με το έτσι θέλω δρομολόγια χρήσιμα για τους δημότες, που σπαταλήσατε και σπαταλάτε ακόμη και τώρα την τελευταία στιγμή πριν τις εκλογές χρήματα για ανούσια θέματα, που δηλώσατε στους δημότες ότι είστε οι μοναδικοί που γνωρίζετε τα πράγματα και δεν δεχθήκατε ούτε βοήθεια ούτε και συμβουλή, που αγνοήσατε σημαντικά προβλήματα όπως το Γ Λύκειο που το θεμελιώσατε πέντε φορές αλλά Λύκειο δεν υπάρχει, που μελέτες κυκλφοριακού δεν υπάρχουν κι όμως διατυμπανίζετε και κοροϊδεύετε τον κόσμο ότι κάνατε μελέτες (το λέτε στον απολογισμό σας), που προκαλέσατε με τα ρουσφέτια σας τους δημότες, που αναγκάσατε δημοτικούς συμβούλους να παραιτηθούν απο τις θέσεις που τους αναθέσατε εσείς οι ίδιοι, που φανήκατε ασυντόνιστοι, που όταν βρίσνοταν δημότες στο δήμο αισθάνθηκαν ξένοι και εχθροί.


Αυτά είναι λίγα που λέμε. Σήμερα εσείς κυνηγάτε κάθε υποψήφιο απο το δικό μας συνδυασμό, κουτσομολεύοντας με τον χειρότερο τρόπο. Επιτέλους, κύριοι, έστω την ύστατη στιγμή, αντιμετωπίστε τις εκλογές με ήθος και αξιοπρέπεια, με σεβασμό στην άποψη τους δημότη και σταθείτε ισότιμα και με αξιοπρέπεια απέναντι στους συνυποψηφίους. Αυτό απαιτεί ο πολιτιμσός και η παιδεία, που πρέπιε να έχετε για να δικεδικήσετε την ψήφο του δημότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...