Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ

Με τον ερχομό των εκλογών, όπως πάντα, τα ΄΄παπαγαλάκια΄΄ της εξουσίας βγήκαν και άρχισαν τις απειλές. Η λάσπη έγινε σε χρόνο μηδέν. Γνωστή η δουλειά σ' αυτούς αφού έχουν περάσει απο ΄΄ειδική εκπαίδευση΄΄.
Προσπάθεια απαξίωσης των νέων υποψηφίων για τις ερχόμενες εκλογές.
Συγκεκριμένος άνθρωπος, που βρίσκεται στους κόλπους του δήμου για πολλά χρόνια, βλέποντας, ίσως, να χάνεται η θέση του αποκάλεσε υποψήφιο ΄΄γραφικό΄΄.
Ο ίδιος άνθρωπος κατηγορεί το σημερινό δήμαρχο ως ανίκανο και ότι είναι δήμαρχος που δεν πειθαρχεί και δεν συνεργάζεται. Παρ' όλα αυτά ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται υποτίθεται δίπλα στο δήμαρχο όχι πιστεύοντας προφανώς στην ικανή διοίκηση της δημοτικής αρχής αλλά για να διασφαλίσει ακόμη μια φορά την αμοιβόμενη θέση.
Άλλος, επίσης άνθρωπος της εξουσίας αποκάλεσε υποψήφιο ΄΄παράγοντα΄΄!!!
Εμείς καταγγέλλουμε την πρόθεση των υπόγειων αυτών διαδρομών να απαξιώσουν την όποια νέα υποψηφιότητα. Η έλλειψη σεβασμού στο δημοκρατικό και συνταγματικά κατχυρωμένο δικαίωμα του καθενός να συμμετέχει στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι δείχνει το φόβο της απώλειας της σημερινής θολής κατάστασης που πολλά χρόνια διαχειρίζονται τα δημοτικά πράγματα.
Θα επανέλθουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...