Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

Τώρα μπαίνουμε στη ΄΄ζεστή΄΄ προεκλογική περίοδο. Και φάνηκε με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ημέρα που ακούστηκε και επιβεβαιώθηκε το χρίσμα στον κ. Μανιατογιάννη (δεν έχει αναγγλεθεί επίσημα αλλά και οι δύο διεκδηκητές το αποδέχθηκαν) άρχισαν οι ΄΄συσπειρώσεις΄΄ και οι ΄΄αποσυσπειρώσεις΄΄.
Όλοι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι βρίσκονται στους δρόμους. Η πλατεία γεμάτη, περισσότεροι οι υποψήφιοι απο τους δημότες. Τα χέρια ΄΄χορεύουν΄΄. Τα φιλιά απλόχερα. Οι αγκαλιές εύκολες. Πολύ η αγάπη. Πού ήταν κρυμένη δεν μπόρεσα να βρω.
Μα δεν φτάνει αυτό!! Επικεφαλής συνδυασμού βρισκόμενος σε πλήρη απόγνωση και πανικό βρίσκει το θάρρος να ΄΄πιάνει΄΄ υποψήφιους άλλου συνδυασμού και να προσπαθεί εναγωνίως να τον επαναφέρει στην ΄΄τάξη΄΄. Το κάκου, όμως. Η ροή προχωρεί χωρίς να ακούγεται.
Μαθαίνουμε ότι οι δύο συνδυασμοί που κατέχουν τα χρίσματα θα προκαλέσουν μεγάλη καμπάνια. Αφίσσες, πανώ, έντυπα και όλα τα είδη χαρτιού!!
Ας μάθουν, όμως, ότι υπάρχει και μια εγκύκλιος που απαγορεύει. Και είμαστε κι εμείς εδώ, οι οικολόγοι ας πούμε, που δεν θέλουμε την ρύπανση και που δώσαμε αγώνες για να το πετύχουμε.
Να προσέξουν, λοιπόν, οι υποψήφιοι. Ναι, να τους ακούσωμε, ναι, να τους ανεχθούμε αλλά μην ξεχνούν οτι υπάρχει και όριο!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...