Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΙΓΗΛΛΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. Στήριξη Σαμαρά στον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Στήριξη Σαμαρά στον Πάνο Παναγιωτόπουλο



Διαψεύδει η Ρηγίλλης τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «γκρίνια» στην ΝΔ για τον εκπρόσωπο του κόμματος Πάνο Παναγιωτόπουλο.


Από το γραφείο τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξεδόθη ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς εμπιστεύεται απόλυτα το στενό του συνεργάτη, εκπρόσωπο της ΝΔ, κ. Π. Παναγιωτόπουλο και τον στηρίζει στη δύσκολη αποστολή του.


«Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και έχουν στόχο να δημιουργήσουν ζητήματα στη ΝΔ, εκεί που δεν υπάρχουν», καταλήγει, προκειμένου να μπει φρένο στα εν λόγω δημοσιεύματα.


Σημειώνεται, πάντως, ότι κριτική στον εκπρόσωπο του κόμματος κάνουν και δημοσίως στελέχη του κόμματος, όπως για παράδειγμα ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος.


Μιλώντας στον Ρ/Σ 9,84 ο κ. Ντινόπουλος είπε πως «δεν αρκεί μια δήλωση στο δελτίο ειδήσεων της τάξης των δεκαπέντε και είκοσι δευτερολέπτων. Η επικοινωνιακή πολιτική χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια, δεν μπορεί να είναι μονοπρόσωπη. Όταν ο κ. Παπανδρέου απολαμβάνει τόσο μεγάλη ασυλία από τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει πραγματικά να κάνουμε μια επικοινωνιακή αντεπίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...