Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Με πολύ μεγάλη λύπη διαπιστώσαμε ότι η σημερινή δημοτική αρχή, την τελευταία στιγμή, ακόμη και τώρα προχωρεί σε ανεπίτρεπτες σημειακές παρεμβάσεις σε δρόμους χωρίς την συναίνεση των κατοίκων της πόλης και δεν γνωρίζουμε αν τα ζητήματα αυτά έχουν περάσει απο το δημοτικό συμβούλιο.



Μ΄έναν αυταρχικό τρόπο η δημοτική αρχή μειώνει το πλάτος των δρόμων αυξάνοντας την έκταση των πεζοδρομίων προκαλώντας την οργή των δημοτών. Έτσι έγινε στην οδό Αγίου Αντωνίου και πολλές μικρές επιχειρήσεις έκλεισαν αλλά και κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν χωρίς ανταπόκριση.


Τελευταία παρέμβαση ήταν την περασμένη Τρίτη στην οδό Τροίας όπου και πάλι η δημοτική αρχή προσπάθησε να κάνει το ίδιο. Οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν αλλά και επιχειρηματίες μαζί. Διαμαρτυρήθηκαν εναντίον του δημάρχου, ο οποίος βρέθηκε εκεί και εισέπραξε την οργή του κόσμου.


Οι εργασίες στο δρόμο σταμάτησαν και ο δήμαρχος πήρε τα συνεργεία κι έφυγε.


Θεωρούμε ότι δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές η δημοτική αρχή για να δείξει ότι παρέχει έργο στους δημότες αποδεικνύει ότι ούτε σχέδιο υπάρχει ούτε σεβασμό προς τους δημότες έχει. Εκφράζουμε την λύπη μας αφ΄ενός για τοη δημοτική αρχή αφ΄ετέρου δείχνουμε την συμπαράστασή μας προς τους δημότες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται και οργίζονται με τις αποφάσεις και τις ενέργειες του δημάρχου.
Είναι καιρός να κατανοήσουν όλοι ότι η σημερινή δημοτική αρχή είναι ανάγκη να αλλάξει. Στις εκλογές που έρχονται να δείξουμε όλοι την οργή μας αξιοποιώντας της ταυτόχρον επιλέγοντας με άλλα κριτήρια, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...