Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΗΛΘΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

Χθες βράδυ υπήρξε σύσκεψη μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων της πόλης, πέντε τον αριθμό, για τη διαξαγωγή κοινής συνέντευξης τύπου με την μορφή ερωτήσεων απο τους δημοσιογράφους. Υπήρξε συμφωνία μεταξύ τους σε ό,τι αφορά το διαδικαστικό της συνέντευξης αυτής.
Έτσι στις 1 Νοεμβρίου 2010, ημέρα Δευτέρα, στο Πνευματικό κέντρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη με την παρουσία των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ώρα 19.00.
Από την συνέντευξη αυτή θα λείπουν τα δικά μας μέσα ενημέρωσης διότι αποκλειστήκαμε εξ αιτίας του γεγονότος ότι ο διαχειριστής των ιστοσελίδων και του ραδιοφώνου  Ό ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ΄ είναι υποψήφιος δήμαρχος. Το γεγονός μας λειπεί ιδιαίτερα και το καταγγέλλουμε ακόμη μια φορά. Θεωρούμε ότι υπήρξε απο την πρώτη στιγμή απόφαση προς την κατεύθυνση του αποκλεισμού απο κάποιους που επιθυμούν να μονοπωλήσουν την ενημέρωση, να μην αναγνωρίζουν ισότιμα τα άλλα μέσα ενημέρωσης και ασφαλώς να παίξουν το παιχνίδι τους όπως εκείνοι επιθυμούν.
Τονίζουμε ότι έκαναν λάθος όσοι βρέθηκαν κοντά σ΄αυτό το παιχνίδι και συνέβαλαν στην στασιμότητα της καθιερωμένης πια μονοπωλιακής ενημέρωσης προωθώντας τους δικούς τους ανθρώπους όπως το επιθυμούν.
Εμείς θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με αντικειμενικό μάτι και όχι υπο την επίδραση συμφερόντων και φιλικών σχέσεων. Όταν θα έλθει ο καιρός θα πούμε περισσότερα χωρίς να φοβηθούμε και χωρίς να δεσμευόμαστε απο τίποτα.
Σεβόμαστε την άλλη άποψη, βλέπουμε ισότιμα τους γύρω μας αλλά θα είμαστε αμίληκτοι στην υπεράσπιση της δικής μας θέσης και της αντικειμενικής πληροφόρησης.
Είναι βέβαιαο για μας ότι κάποια μέσα ούτε αντικειμενικά είναι ούτε προσφέρουν τις υπηρεσίες με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια. Έχουμε στοιχεία να τεκμηριώσουμε την άποψή μας αυτή. Θα γίνει στο μέλλον.
Εμείς θα βρισκόμαστε εδώ είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.
Θα βρεθούμε στην συνέντευξη αυτή των υποψηφίων δημάρχων και θα καταγράψουμε τις εξελίξεις. Θα σας μεταφέρουμε με τη δική μας οπτική τα γεγονότα απο την συνέντευξη διατηρώντας το δικαίωμα να κρίνουμε όπως μας έκριναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...