Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ

Οι Έλληνες παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους. Δεν αντέχουν περισσότερο. Η αγανάκτηση χτύπησε κόκκινο.
Ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε μετά την διακαναλική συνέντευξη τύπου του κ. Πρωθυπουργού:

«Ο Γιώργος Παπανδρέου με τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξή του, εκβιάζει τον ελληνικό λαό, ότι αν δεν ψηφίσουμε τους δικούς του, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Σε αυτές τις συνθήκες οι εκλογές είναι θάνατος για την Ελλάδα, είμαστε σε διάλυση, θα σταματήσουν τα πάντα»

Συζητώντας με τους δημοσιογράφους ο Μίκης δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να ιδρύσει κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εάν ο Πρωθυπουργός οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μετα τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Είναι φανερό ότι οι πολίτες έφτασαν σε σημεία μη ανοχής πλέον. Η προσπάθεια χειραγώγησης της βούλησης των Ελλήνων ψηφοφόρων και η οικονομική κατάστασή τους πιέζουν τους Έλληνες πολίτες και απ΄ ότι φαίνεται είναι έτοιμοι να πάρουν πρωτοβουλίες που δεν έχει ξαναγίνει στον τόπο.
Οι σημερινοί πολιτικοί θεωρούν τους πολίτες πρόβατα και ότι μπορούν να τους στέλνουν όπου εκείνοι θέλουν. Κάνουν μεγάλο λάθος. Η υπομονή και η ανοχή έχει όρια. Τον οικονομικό μαρασμό δεν τον έφεραν οι πολίτες, οι πολιτικοί τον έφεραν κι όμως οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν. Κανένα κόμμα σήμερα δεν εμπιστεύεται ο Έλληνας.

Το ανεξάρτητο είναι καθημερινά στο στόμα και στη σκέψη του Έλληνα. Όλοι έχουν την πολιτική τους τοποθέτηση. Η ανάγκη, όμως, να εκφραστούν με άλλο τρόπο έστω και διαμαρτυρόμενοι είναι πιο μπροστά απο την πολιτική συνείδηση. Τα προβλήματα που προκάλεσαν οι σημερινοί πολιτικοί και η συνέντευξη του Πρωθυπουργού που με τόσο βίαιο τρόπο παροτρύνει τους ψηφοφόρους διλληματικά σε στήριξη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ ερέθισαν ακόμη περισσότερο τον Έλληνα ψηφοφόρο.

Οι αντιδράσεις είναι πολύ κοντά. Οι ψηφοφόροι Έλληνες θα δώσουν απάντηση γενναία στις ερχόμενες εκλογές. Μπορεί να μην βγαίνουν απο τα σπίτια τους, μπορεί να μην κατεβαίνουν σε συλλαλητήρια, μπορεί να μην συμμετέχουν σε απεργίες όμως κρατούν μέσα τους την αγανάκτηση και θα την εκφράσουν στις ερχόμενες εκλογές. Όπως στις τελευταίες εθνικές εκλογές έστειλαν στο σπίτι τους κάποιους πολιτικούς του σωλήνα έτσι και τώρα θα διώξουν όσους μπορούν απο την πολιτική για να ξεκαθαρίσει η πολιτική απο τους ΄΄πολιτικούς΄΄ της πλάκας και του γέλιου.

Αυτή είναι και η ουσία της δήλωσης του Μίκη Θεοδωράκη, που τελευταία παρεμβαίνει εύστοχα στα δημόσια πράγματα και μας βρίσκεια απόλυτα σύμφωνους.

Στείλτε, λοιπόν, όλοι το μήνυμα :
΄΄ΩΣ ΕΔΩ!!!  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...