Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΟΥ ΖΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αγαπητοί φίλοι, συνδημότες αυτής της πόλης



Τελείωσε η επίσημη προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010. Είμαστε λίγο πρίν τη στιγμή της κάλπης.


Κάναμε ένα αγώνα ειλικρινή, με πίστη, με καθαρότητα. Δεν θίξαμε κανένα, ασκήσαμε κριτική στην μέχρι τώρα διοίκηση ενός δημοτικού συμβουλίου, που εκφράζει, το αρχαίο, το παλαιό.


Δείξαμε ότι δεν είναι όλα έτσι, προσπαθήσαμε να έλθουμε κοντά σας, να μας γνωρίσετε, να επικοινωνήσουμε και να σας μεταφέρουμε μήνυμα αισιοδοξίας. Ίσως να μην φτάσαμε σε όλους. Ο χρόνος περιορισμένος, η καθημερινότητα σκληρή.


Για μας ήταν χαρά μας να σας δούμε στο πλάι μας, να σας πούμε ότι υπάρχει το καλύτερο. Να σας πούμε ότι σ' αυτή τη σκληρή πραγματικότητα της πολιτικής, που κάποιοι κατάφεραν να φέρουν με τον πιο απρόσωπο τρόπο, υπάρχει και κάτι άλλο.


Εκπονήσαμε ένα πρόγραμμα σημαντικό, ολοκληρωμένο, σε όλες τις διαστάσεις και τις δράσεις του δήμου. Αφιερώσαμε χρόνο να καταγράψουμε όλα τα προβλήματα αυτής της πόλης και να τα εντάξουμε στο δικό μας πρόγραμμα.


Πιστεύουμε πως τα καταφέραμε.


Διαπιστώσαμε ακόμη μια φορά ότι οι κομματικοί μηχανισμοί ήταν παρόντες. Πόλωσαν το πολιτικό κλίμα. Θέλησαν να περάσουν μηνύματα αντιπαλότητας και με άξονα τα οικονομικά μιας καταρακωμένης Ελλάδας. Μπέρδεψαν ακόμη μια φορά τον λαό.


Οι συνυποψήφιοί μας, δεν κατάφεραν, όμως, να δείξουν ότι άλλαξαν. Μας φανέρωσαν την ίδια εικόνα, αυτή που ξέρουμε πολλά χρόνια τώρα. Οι δημοτικές παρατάξεις που τα τέσσερα, τουλάχιστον, τελευταία χρόνια έδειξαν την αναλγησία τους, της αυταρχικότητά τους, απέδειξαν ότι είναι το ίδιο το σύστημα.


Απέναντί τους σταθήκαμε εμείς, να τους δείξουμε ότι οι Βριλησσιώτες δεν θα υπακούσουν πάλι. Θα δώσουν ένα τέλος σ' αυτή την πολιτική και θα διώξουν το παλαιό.


Ο χρόνος αυτός μας έφερε πιο κοντά, μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε άλλους συνδημότες μας, αξιόλογους, ικανούς που επιθυμούν να προσφέρουν σ΄αυτό τον τόπο. Για μας ήταν μεγάλη ικανοποίηση. Η ομάδα αυτή που κάθε άλλο παρά την ιδιοτέλεια έχει στο μυαλό της, θα είναι εδώ και μετά τις εκλογές. Θα είναι κοντά στο δημότη, θα σταθεί εκεί που οι πολίτες αυτής της πόλης θα μας στείλουν. Είτε ως διοίκηση είτε ως αντιπολίτευση.


Εμείς ελπίζουμε ότι θα μας τιμήσετε με την ψήφο σας, να βρεθούμε και στον δεύτερο γύρο των εκλογών, διεκδικώντας τη διοίκηση του δήμου. Πιστεύουμε ότι μπορούμε καλύτερα.


Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνουμε σε όλους εσάς, τους φίλους και συμπολίτες μας. Μήνυμα νίκης. Μην γυρίσετε στο παρελθόν. Σταθείτε μακριά απο το χθές. Να χτίσουμε μαζί μια άλλη σχέση για τους δημότες. Να κάνουμε μια νέα αρχή με


                                                 ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...