Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

''ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ'' ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική παράταξη ΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ αφού συνεδρίασε επι μακρόν αναλύοντας σε βάθος αφ' ενός τα αποτελέσματα των εκλογών του πρώτου γύρου και αφ' ετέρου την πολιτική θέση της για τον δεύτερο γύρο των εκλογών αποφάσισε τα εξής :



1. Συμμετείχαμε στις εκλογές με καθαρή αυτοδιοικητική πρόταση.


2. Θεωρούμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση περιέχει από μόνη της ως θεσμός την ευρύτερη πολιτική και οικονομική διάσταση.


3. Ακούσαμε τις θέσεις των δύο υποψηφίων δημάρχων της ερχόμενης Κυριακής, δεύτερος γύρος εκλογών. Οι συναντήσεις και με τους δύο υποψηφίους έγιναν ανά δύο με τον καθένα. Ο πρώτος γύρος έγινε με πρωτοβουλία των υποψηφίων και ο δεύτερος με πρωτοβουλία δική μας.


Η δική μας πρωτοβουλία γεννήθηκε απο τα κενά στην κατανόησή μας, που άφησαν οι υποψήφιοι στον πρώτο γύρο των συνομιλιών.


Και οι δύο υποψήφιοι έδωσαν το στίγμα της πολιτικής τους που θα ακολουθήσουν την επόμενη τετραετία.


Με κριτήρια αφ' ενός το στίγμα των υποψηφίων,


δεύτερον το γεγονός ότι είναι χρισμένοι απο κόμματα, που αποτελεί αρνητικό στοιχείο σε σχέση με τις δικές μας αρχές,


τρίτο, κατά τις επαφές μας δεν διακρίναμε σύγκλιση με τις δικές μας αρχές


αποφασίσαμε, ύστερα απο ψηφοφορία να μην στηρίξουμε κανένα απο τους δύο υποψηφίους δημάρχους στον επόμενο γύρο των εκλογών, διατηρώντας τις δικές μας αρχές της ανεξαρτησίας.


Απελευθερώνουμε τα μέλη του συνδυασμού μας, να σκεφθούν και να πράξουν ό,τι η δική τους συνείδηση υποδεικνύει, παροτρύνοντας όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις ερχόμενες εκλογές της Κυριακής.


Ισοβαρώς αντιμετωπίζουμε τους δύο υποψηφίους δημάρχους της πόλης και δηλώνουμε ότι θα είμαστε πιστοί στις δικές μας αρχές, τις οποίες θα υπερασπιστούμε με σθένος και με γνώμωνα το συμφέρον του δημότη.


''ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...