Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΑΦΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Οι Μελισσιώτες υπερψήφισαν την δημοτική αρχή της πόλης τους με 60,1%


Μανώλης Γραφάκος: Θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα για να διατηρήσουμε και να διαφυλάξουμε όσα θετικά επιτύχαμε την τετραετία που πέρασε


Ευχαριστίες προς τους Μελισσιώτες για την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών με 37% και το υψηλό ποσοστό του 60% στο δεύτερο γύρο στην πόλη, εξέφρασε με δήλωσή του μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος ο Μανώλης Γραφάκος.


Ο Δήμαρχος Μελισσίων τονίζει στο μήνυμά του: «Το ξεκάθαρο αυτό ποσοστό στην πόλη μας επιβεβαιώνει ότι έγινε σημαντικό έργο. Είναι πραγματικά πρωτοφανές μια εξαιρετικά πετυχημένη δημοτική θητεία, που θριάμβευσε στον α' γύρο με 37% στην πόλη που υπηρέτησε και στον β' με 60,1%, να χάνει τις εκλογές. Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Νιώθω ότι οι Μελισσιώτες έπραξαν το καθήκον τους και στήριξαν την πόλη τους και το Δήμαρχό τους, αναγνωρίζοντας έτσι το έργο που έγινε στα Μελίσσια. Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων για την πόλη μας. Ταυτόχρονα, νοιώθω ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη να διασφαλίσω τα όσα θετικά έγιναν την τετραετία που πέρασε. Είμαι βέβαιος ότι η μεγάλη πολυσυλλεκτική παράταξη που δημιουργήσαμε θα έχει έκφραση στις επόμενες εκλογές.


Είναι προφανές ότι το μήνυμά μας δεν έπεισε τους κατοίκους των περιοχών Νέας Πεντέλης και Πεντέλης, με αποτέλεσμα να μας λείψουν μόλις 350 ψήφοι σε όλη την πόλη. Έχουμε όμως μπροστά μας αρκετό καιρό να τους πείσουμε.


Ευχαριστώ και πάλι όσους μας ψήφισαν και εύχομαι εκείνοι που δεν το έπραξαν να μην το μετανοιώσουν. Πολύ φοβάμαι όμως ότι η πόλη θα μπει σε περιπέτειες. Φοβάμαι ότι η εξέλιξη αυτή είναι πισωγύρισμα. Είναι επιλογή που δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Σχεδίου Καλλικράτης.


Παρά ταύτα συγχαίρω τον κ. Στεργίου για την εκλογή του και διαβεβαιώ ότι θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στο καλό του Δήμου μας και των δημοτών», κατέληξε ο Μανώλης Γραφάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...