Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

''ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ'' ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή η προηγούμενη ανακοίνωσή μας παρανοήθηκε μερικώς, τουλάχιστον, ανακοινώνουμε τα εξής:



1. Η διάδοση φημών θεωρήσαμε οτι επιφέρει πλήγμα σε πρόσωπα και γενικά στη δημόσια ζωή ιδιαίτερα σε ανθρώπους που διαθέτουν τον εαυτό τους, το χρόνο τους και μέρος της ζωής τους για το καλό της πόλης. Για την προστασία και των δύο συνδυασμών που εκπροσωπούνται απο τους κ.κ. Μανιατογιάννη και Ζήση θέσαμε στη δημοσιότητα τις φήμες αυτές, χωρίς να υπάρχει πρόθεση να κατηγορηθεί κανείς απο τους δύο αυτούς συνδυασμούς.


2. Οι φήμες εξακολουθούν να εμφανίζονται και να σπέρνονται στην κοινωνία χωρίς καμιά υπόσταση. Ταυτόχρονα εμφανίζονται και άλλα σενάρια - φήμες που (υποτίθεται) οτι εμπλέκουν και άλλους συνδυασμούς και επικεφαλής συνδυασμών.


3. Η σεναριολογία αυτή είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν εκφράζουν καμιά πραγματικότητα. Θεωρούμε ότι κάποιες νοσηρές φαντασίες επιθυμούν να δημιουργήσουν ανωμαλίες χωρίς συγκεκριμένο στόχο.


4. Εμείς δηλώνουμε ότι δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με τις φήμες αυτές, δίνοντας τέλος σε κάθε πρόθεση δημιουργίας ανωμαλίας. Δεν συμμετέχουμε σε αυτού του είδους τα παιχνίδια. Θεωρούμε ότι έχουμε μπροστά μας πολλά σοβαρά προβλήματα να λύσουμε για την πόλη μας απο το να απαντούμε σε φήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...