Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

''ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ'' ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η δημοτική μας παράταξη, καταγράφοντας τα αποτελέσματα των εκλογών του πρώτου γύρου εκτιμά ότι:


Οι πολίτες της πόλης μας μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο για την επόμενη τετραετία.


Οι δικές μας θέσεις έγιναν γνωστές σε όλους μέσα απο την επαφή μας σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ίσως να μην καταφέραμε να φτάσουμε σε όλους τους πολίτες, όπως οφείλαμε να κάνουμε. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη χρόνου και μόνο.


Το σύστημα λειτούργησε με τον ίδιο τρόπο και σ' αυτές τις εκλογές. Τα κόμματα ενεργοποίησαν μηχανισμούς επιρροής της κοινής γνώμης ώστε να μην χαθούν οι δυνάμεις τους και να παραμείνουν στο προσκήνιο με τον τρόπο που επιθυμούν. Η δική μας θέση παραμένει ίδια, υπερασπιζόμενοι το ανεξάρτητο της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Καταγράψαμε ότι και οι τοπικοί μηχανισμοί λειτούργησαν στα πρότυπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.


Τιμούμε τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες, που μας τίμησαν και πίστεψαν στη δική μας πρόταση και να τους μεταφέρουμε το μήνυμα ότι θα είμαστε πιστοί στις αρχές μας και ότι η παρουσία μας στα δημόσια πράγματα θα κινείται πάνω σ' αυτές τις αρχές. Θα υπερασπιστούμε το συμφέρον της πόλης μας και το συμφέρον των δημοτών.


Καλούμε όλους τους πολίτες να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή, με γνώμωνα τη συνείδησή τους για το καλό της πόλης μας.


Ο αγώνας μας συνεχίζεται μαζί με εσάς.


''ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...