Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΄΄ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ THN ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Ως νέα Δημοτική Παράταξη πιστεύουμε ότι κύριος άξονας του προγράμματός μας πρέπει να είναι ο Δημότης και τα προβλήματά του. Δημιουργούμε νέα μοντέλα διοίκησης των υπηρεσιών του Δήμου μας στοχεύοντας στην άμεση εξυπηρέτησή του.


Μέτρα που θα παρθούν άμεσα:


• άμεση αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου μας προτείνοντας ένα σύγχρονο και ευέλικτο οργανόγραμμα, το οποίο θα έχει ως στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.


• ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου μας με προσλήψεις προσωπικού από διαπαραταξιακή επιτροπή εποπτείας και ελέγχου των προσλήψεων.


• δημιουργία τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου ώστε να ελέγχεται η σύννομη δράση των υπηρεσιών μας προς τους πολίτες και να αποτρέπονται φαινόμενα κακοδιοίκησης και διαφθοράς.


• συμμετοχή του πολίτη στη λήψη των αποφάσεων που τον αφορούν με την δημιουργία Συμβουλίων ή Επιτροπών Γειτονιάς. Οι ενεργοί πολίτες ενδυναμώνουν την πόλη, τους θεσμούς και όλους εμάς.


• λειτουργία επί 24ωρου βάσεως Ειδικής Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών σε συνεργασία με ενεργούς πολίτες και εθελοντές για να είμαστε προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση εκτάκτων κινδύνων όπως σεισμοί , πλημμύρες, χιόνια, πυρκαγιές, καύσωνες, κλπ, ώστε όλοι οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς.


• αναβάθμιση και ανάπτυξη των εμπορικών καταστημάτων και των λαϊκών αγορών, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...