Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

''ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ'' ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φήμες, των οποίων τις πηγές γνωρίζουμε και θα γνωρίσουμε περισσότερο, φέρουν τρία άτομα του συνδυασμού μας να έχουν χρηματιστεί απο τον κ. Μανιατογιάννη με σκοπό να επηρεάσουν την απόφαση της παράταξης για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.



Έφτασαν και στα δικά μας αυτιά και το θέμα το παρακολουθούμε με πολύ διακριτικότητα. Ο σκοπός μας είναι να τεκμηριώσουμε την κατηγορία και δεν θα διστάσουμε να προβούμε σε δικαστικές ενέργειες προκειμένου να τιμωρηθούν βρώμικα στοιχεία που θέλουν να λερώσουν ανθρώπους που διέθεσαν τον εαυτό τους για να συμμετέχουν στις εκλογές και να προσφέρουν στον τόπο τους.


Αυτοί οι ποταποί και μικράνθρωποι θα τιμωρηθούν με όλη τη μήνη των καταξιωμένων ανθρώπων στην κοινωνία που δεν είχαν καμιά ανάγκη να ικανοποιήσουν παρά μόνο να προσφέρουν.


Οι πηγές αυτών των φημών θα λογοδοτήσουν και στη κοινωνία και στη δικαιοσύνη. Θα ζητήσουμε την τιμωρία με κάθε σκληρό τρόπο με κάθε μέσο για να πάψουν πια να δηλητηριάζουν ανθρώπους και οικογένειες.


Η έρευνά μας έχει ξεκινήσει και θα τερματιστεί όταν τεκμηριώσουμε την κατηγορία.


Παρακαλούμε δε όποιον έχει στοιχεία για οτιδήποτε αφορά την υπόθεση των συκοφαντιών να τα καταθέσει δημόσια.


Η υπόθεση αυτή θα συνεχιστεί απο μας πια και όχι από εκείνους που στη ζωή τους έμαθαν να λασπώνουν και να συκοφαντούν.


Ζητούμε, επίσης, απο τον κ. Μανιατογιάννη να δηλώσει τι συζητήθηκε στη μεταξύ μας συνάντηση στα πλαίσια των καθιερωμένων επαφών όλων των συνδυασμών μεταξύ τους ώστε να απομονωθούν τα βρώμικα αυτά στοιχεία της κοινωνίας και να ρίξει και εκείνος το καθαρό φώς της αλήθειας.


Είμαστε σε σωστό δρόμο για τον εντοπισμό των πηγών αυτών και δεν θα υποχωρήσουμε όποιος κι αν είναι ή όποιοι κι αν είναι.


''ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...